Rabatter och butiker i Flen

Erbjudanden i Flen

Giltig om 5
dagar
Hygge - härlig och mysig inredning
Søstrene GreneHygge - härlig och mysig inredning

Krankroksgatan 17
721 38 Västerås

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.4
LidlVeckans Klipp V.4

Domaregatan 5
632 32 Eskilstuna

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.4
LidlVeckans Klipp V.4

Vingåkersvägen 12
641 51 Katrineholm

1
dag
kvar
Kläder för sköna aktiviteter
LidlKläder för sköna aktiviteter

Domaregatan 5
632 32 Eskilstuna

1
dag
kvar
Vårda dina kläder
LidlVårda dina kläder

Domaregatan 5
632 32 Eskilstuna

Butiker i Flen

Populära produkter

Handla i Flen

Kataloger och erbjudanden från Flen

Flen: shopping och butiker

Mitt i Södermanland ligger Flen. Närheten till grannstäderna och de täta förbindelserna gör att Flen alltid är en smidig ort att besöka. Här är avstånden till det mesta korta, samtidigt som utbudet av aktiviteter och sevärdheter är många.

Flen omgärdas av sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Det finns många badplatser att besöka och njuta av sommartid, som Mellösabadet och Sparreholmsbadet. Här kan du, förutom att bada i det klara vattnet och sola på stranden, också fiska, paddla och åka båt.

Flen är också rikt på sevärdheter som går att besöka året om. Ett av dem är Sparreholms Slott & Museer som visar upp allehanda saker och ting för besökarna. Här hittar du allt från gamla motorer och antika bilar, till cyklar, hästvagnar och till och med telefoner! Museet ligger vid vackra sjön Båven och i närheten finns ett slottscafé där du kan njuta av såväl fika som lättare måltider.

Malmköping är den pittoreska tätorten i Flens kommun, som i sin tur ligger mitt i Sörmlands hjärta. Denna del av Flen är känd för boken och senare också filmen 100-åringen som gick ut genom fönstret… – för det var nämligen här han försvann! För de musikintresserade besökarna är Flen också känt i många svenska visor, som dansbandslåten Du ringde från Flen av Grönwalls och den rockigare Flen/Paris av Kent.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer