Rabatter och butiker i Gävle

Erbjudanden i Gävle

6
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Norra Kungsvägen 47
806 41 Gävle

Giltig om 3
dagar
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Norra Kungsvägen 47
806 41 Gävle

Giltig om 3
dagar
Sköna kläder
LidlSköna kläder

Norra Kungsvägen 47
806 41 Gävle

6
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Norra Kungsvägen 47
806 41 Gävle

6
dagar
kvar
Matdax-Mitti-v05 korr
MatdaxMatdax-Mitti-v05 korr

Geodetgatan 6
802 93 Gävle

Butiker i Gävle

Populära produkter

Handla i Gävle

Kataloger och erbjudanden från Gävle

Gävle: shopping och butiker

Upptäck Gävle med din familj eller ditt kompisgäng! Gävle är den perfekta staden för shopping, med många butiker på gångavstånd i centrum, och roliga aktiviteter på kvällarna.

Brett shoppingutbud i Gävle

Mitt i city finns över 150 butiker där du kan välja mellan trendiga modekedjor eller mysiga hemslöjdsbutiker. Här hittar du också gallerior, som Flanör och Gallerian Nian vid Stortorget, där du också kan köpa blommor och färska grönsaker på torghandeln. Här ligger den historiskt vackra Berggrenska Gården med sina hemtrevliga små affärer. På Söder finns det mindre, kvalitativa utbudet i andra butiker som du inte hittar någon annanstans.

Gävles fängslande museum

Gävle är en stad rik på museer, med Järnvägsmuseet och Länsmuseet bland andra. Fängelsemuseet är också ett populärt besöksmål där både vuxna och barn får lära sig mer om livet på fängelset förr i tiden. Det blir en spännande aktivitet som passar hela familjen! Gävle Slott är en vacker sevärdhet som ligger strax bredvid Gävleån.

Många skratt på Gävles scener

Gävle teater är en väletablerad del av staden som sedan 1878 erbjuder kultur i många former, som föreställningar, stand-up och opera. Gillar du humor i stå-upp-form, är ett besök på Gasta Club på Å-krogen ett tips. Sedan 2007 uppträder ideella komiker på krogen varje onsdag och utlovar många skratt.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer