Rabatter och butiker i Göteborg

Erbjudanden i Göteborg

Giltig om 2
dagar
Hygge - härlig och mysig inredning
Søstrene GreneHygge - härlig och mysig inredning

Brogatan 17
431 30 Mölndal

5
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Postgatan 26-32 (Nordstan)
411 06 Göteborg

Giltig om 2
dagar
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Postgatan 26-32 (Nordstan)
411 06 Göteborg

Giltig om 2
dagar
Sköna kläder
LidlSköna kläder

Postgatan 26-32 (Nordstan)
411 06 Göteborg

5
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Postgatan 26-32 (Nordstan)
411 06 Göteborg

Butiker i Göteborg

Populära produkter

Handla i Göteborg

Kataloger och erbjudanden från Göteborg

Göteborg: shopping och butiker

Göteborg för turister året om

Sveriges näst största stad Göteborg är en stad för både trendig shopping och roliga upplevelser året om. Beläget vid vackra Sveriges västra kust är det ett perfekt resmål på sommaren, för att bada, besöka nöjesparken Liseberg och upptäcka skärgården. Vintertid är Göteborg en fin stad att besöka för att strosa runt i staden, handla i köpcentrum och gå på museum.

Musik, kultur och shopping i Göteborg

Göteborg är också känd för sitt rika kulturliv och sina många musikevenemang. Arenan Ullevi är varje år värd för flertalet konserter, som senaste årens spelningar av David Bowie, Madonna och Bruce Springsteen. Återkommande festivaler som Way Out West och Kulturkalaset hålls utomhus och drar också stora artister och hundratusentals besökare till staden.

Här erbjuds ett brett utbud av shopping. Internationella kedjor med de senaste modetrenderna blandas med unika designerbutiker som du bara hittar i Göteborg. I köpcentrat Nordstan finner du över 200 butiker, med flagskeppen Apple, Zara och Desigual. Det är landets största varuhus och ligger bekvämt på gångavstånd mitt i Göteborg. Andra affärer ligger centralt i Kompassen och längs Kungsgatan, vilket gör att möjligheterna till shopping alltid är nära. Du kan flanera på stadens mysiga gator och pausa med en fika på något av de många caféerna i mysiga stadsdelen Haga.

Mat och museum i Göteborg

Längst upp på Avenyn ligger Göteborgs Konstmuseum och visar upp både skulpturer, tavlor och teckningar, främst från sent 1800-tal. Statyn Poseidon vaktar dess ingång och har blivit en symbol för staden. Andra museum väl värda besök är Världskulturmuseet, som samlar föremål från hela världen, och vetenskapsmuseet Universeum. Den för Göteborg så typiska matmarknaden för fisk och skaldjur, Fiskekyrkan, är ett besöksmål för matintresserade. Här kan du köpa och äta färsk fisk direkt från havet.

Information om köpcentrumen i Göteborg
Erbjudanden i grannstaden
Populära städer
Topp butiker
Topp kategorier