Rabatter och butiker i Halmstad

Erbjudanden i Halmstad

Giltig om 4
dagar
Hygge - härlig och mysig inredning
Søstrene GreneHygge - härlig och mysig inredning

Prästvägen 1
302 63 Halmstad

sista
dagen!
Veckans Klipp V.4
LidlVeckans Klipp V.4

Torpaledsvägen 4
302 93 Halmstad

sista
dagen!
Veckans Klipp V.4
LidlVeckans Klipp V.4

Gesällgatan 3
302 55 Halmstad

sista
dagen!
Kläder för sköna aktiviteter
LidlKläder för sköna aktiviteter

Torpaledsvägen 4
302 93 Halmstad

sista
dagen!
Vårda dina kläder
LidlVårda dina kläder

Torpaledsvägen 4
302 93 Halmstad

Butiker i Halmstad

Populära produkter

Handla i Halmstad

Kataloger och erbjudanden från Halmstad

Halmstad: shopping och butiker

Shoppa i Halmstad

När du besöker Halmstad kan du uppleva torghandel på stora torg i folkvimmel som är Halmstads hjärta. Längs trevliga promenadstråk samsas butiker med charmiga uteserveringar, vilket gör att torghandeln blir en destination i sig då många reser hit enbart för att shoppa i den charmiga miljön. Bege dig ut på landet och hitta mysiga lanthandlarna eller besök något av Halmstads köpcentra, Eurostop eller Stenalyckan. Den livliga stadskärnan i Halmstad bjuder på många överraskningar. I en relativt liten stad har hängivna, kräsna invånare lyckats skapa ett shoppingutbud olikt allt annat. Här hittar du många personliga butiker, som bara finns i Halmstad, där det på hyllorna trängs ett brett utbud som består av allt från kläder i vintage och second hand till modernare klädkollektioner från kända designers.

Halmstad för Golfentusiaster och naturälskare

Golf i Halmstad är någonting att uppleva. Varje år åker tiotusentals golfare över till Halmstad för att gå runda efter runda av golf i varierande, naturskön, miljö. Halmstad erbjuder olika golfpaket för hela familjen och du finner inte mindre än sex stycken 18-hålsbanor i Halmstad. Golfen ligger inte långt ifrån badupplevelsen då flera av golfbanorna ligger nära den populära sandstranden Tylösand.

Upptäck och utforska Halmstads rika natur

Halmstad har dessutom ett rikt utbud av natur. Ger du dig ut på upptäcktsfärd i Halmstad hittar du porlande forsar, lummiga skogar, forsande vattenfall, vidsträckta myrar, ädellövskog och bergssluttningar – tillräckligt för att göra den mest hängivna skogsmulle trött i benen!

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer