Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.


Rabatter och erbjudanden från Hälsa och skönhet

Hälsa och skönhet kataloger

Black Weeks Online

Se katalog

Se katalog

Specsavers

Black Weeks Online

Black Friday Week

Se katalog

Se katalog

Sephora

Black Friday Week

I coronatider

Se katalog

Se katalog

Apoteket

I coronatider

Aktuella Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Apoteksgruppen

Aktuella Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Apoteket

Produkter för magen

Se katalog

Se katalog

The Body Shop

Gåvor

De bästa erbjudandena från Hälsa och skönhet hos Bonial

Parfym, smink och andra skönhetsprodukter är exempel på vad du kan hitta bland katalogerna under Hälsa och skönhets kategorin. På senare tid har kroppsvård och skönhet blivit allt viktigare för oss. Både kvinnor och män har börjat visa intresse för att ta hand om hud, hår och hälsa, och marknaden blommar för de olika hälso- och skönhetsbutikerna. Därför hittar du i denna kategori produkter med bred variation från stora och små varumärken, för en stor och mindre plånbok. Här hittar du olika produkter som maskara från L’Oréal, Hudkräm från Dove, parfym från Chanel till butikernas egna produkter som säljs till mer förmånliga priser.

Förutom skönhetsprodukter kan du även hitta receptfria läkemedel från apoteken under hälsa och skönhetssektorn. De stora apotekskedjorna som Kronans Apotek, Apoteket Hjärtat och Cura Apotek finns alla representerade med kataloger hos Bonial.

Under kategorin skönhet och hälsa hittar du kataloger och erbjudanden från butiker som Life, Kicks, The body shop, Make up store, Åhléns och de olika apotekskedjorna. Genom att alltid kolla in katalogerna innan du ger dig ut på stan för att inhandla det behöver kan du lättare planera dina inköp, dessutom ser du till att aldrig missa några kampanjer eller produkter till nersatt pris. Utnyttja alla de erbjudanden och kataloger av skönhet och hälsa från ledande varumärken som du hittar här hos Bonial.

Fler erbjudanden från Hälsa och skönhet

Hitta Hälsa och skönhet i följande städer

Produkter från Hälsa och skönhet