Rabatter och butiker i Helsingborg

Erbjudanden i Helsingborg

Giltig om 2
dagar
Hygge - härlig och mysig inredning
Søstrene GreneHygge - härlig och mysig inredning

Marknadsvägen 9
260 36 Ödåkra-Väla

5
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Drottninghögsvägen 6
254 58 Helsingborg

Giltig om 2
dagar
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Drottninghögsvägen 6
254 58 Helsingborg

Giltig om 2
dagar
Sköna kläder
LidlSköna kläder

Drottninghögsvägen 6
254 58 Helsingborg

5
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Drottninghögsvägen 6
254 58 Helsingborg

Butiker i Helsingborg

Populära produkter

Handla i Helsingborg

Kataloger och erbjudanden från Helsingborg

Helsingborg: shopping och butiker

Staden med framåtanda och blicken mot resten av världen. Så profilerar sig Helsingborg och lockar många turister att besöka staden varje år. Tack vare den mångkulturella mixen av människor i staden, kan du som besökare njuta av mat och evenemang från världens alla hörn.

Stjärnkrogar och klassiska kaféer i Helsingborg

Helsingborg är en stad för den matglada. Det sägs att det är en av landets restaurangtätaste städer, vilket har resulterat i många ställen med mat och dryck av hög kvalitet. Restaurangerna Gastro och Sofiero Slottsrestaurang är två exempel på detta. Konditorier och caféer är också betydande platser i staden där såväl stadsbor som turister samlas, pratar och träffas över en fika. Fahlmans conditori är ett anrikt ställe för att dricka en kopp kaffe och njuta av en bakelse.

Efter ny energi i form av en fika, passar det bra att upptäcka stadens shoppingutbud. På Kulla gågata och Mariagatan ligger många butiker och affärer med varierande sortiment. Såväl modernare kedjor med kläder och skor som unika hantverksbodar hittar du här. I gallerian Söderpunkten kan du fortsätta dina shopping och avsluta med en bit mat. Väla är köpcentrumet en bit utanför staden där du både kan köpa matvaror och kläder. Det är också ett av Sveriges största med ett brett utbud där de flesta affärer finns representerade.

Parker och stränder i Helsingborg

Helsingborg är också en stad där naturen alltid är nära. De många parkerna bäddar in stadskärnan i grönska och Fredriksdals friluftsmuseum erbjuder både en botanisk trädgård, fruktträdgård och utomhusteater. Besöker du Helsingborg på sommaren är ett bad i havet en rekommendation. Det finns många stränder på gångavstånd från centrum, som Tropical Beach på Parapeten där palmerna svajar och solstolarna står på rad. Önskar du hellre en ”svensk” strand är Örestrandsbadet ett varmt tips.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer
Topp butiker
Topp kategorier