Rabatter och butiker i Höganäs

Erbjudanden i Höganäs

1
dag
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Centralgatan 30
263 38 Höganäs

1
dag
kvar
Instrument
LidlInstrument

Centralgatan 30
263 38 Höganäs

1
dag
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Centralgatan 30
263 38 Höganäs

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Centralgatan 30
263 38 Höganäs

1
dag
kvar
Julmode
LidlJulmode

Centralgatan 30
263 38 Höganäs

Butiker i Höganäs

Populära produkter

Handla i Höganäs

Kataloger och erbjudanden från Höganäs

Höganäs: shopping och butiker

Höganäs får många att tänka på kakel och keramik, men tätorten i nordvästra Skåne är så mycket mer än konstnärligt hantverk. Den lilla bygden har visserligen en lång tradition av hantverk inom just keramik, vilket gör att många turister besöker Höganäs Outlet för att fynda kvalitetsvaror till kraftigt rabatterade priser. Många besökare passar även på att åka till Nimis, som är ett konstverk av Lars Vilks som finns på Håle Stenar. Andra är intresserade av Tipifesten, som är ett kulturevenemang med jazz, elektronisk musik och house och drar ungefär 1500 besökare varje år. Här har bland annat Laleh, Slagsmålsklubben och Jan Lundgren uppträtt.

Missa inte att njuta av en riktigt god fikastund på Flickorna Lundgren, ett av Sveriges mest välbesökta caféer. Det ligger i byn Skäret utanför Brunnby och öppnades 1938 av systrarna Greta, Anna, Ebba, Marta, Rut, Britt-Marie och Ella Lundgren. Här kan du både ta del av en historisk miljö och smaka de hembakta bakverken, tillsammans med en kopp nybryggt kaffe.

Är du i Höganäs i maj får du heller inte missa Antikturen, som är ett evenemang där bygdens antikaffärer och antikhandlare öppnar upp sina ateljéer för besökare under en helg. Förutom möbler kan du också fynda vintagekläder, second hand-prylar och roliga loppissaker.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer