Rabatter och butiker i Hörby

Erbjudanden i Hörby

1
dag
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Transportvägen 2
243 35 Höör

1
dag
kvar
Instrument
LidlInstrument

Transportvägen 2
243 35 Höör

1
dag
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Transportvägen 2
243 35 Höör

1
dag
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Transportvägen 2
243 35 Höör

1
dag
kvar
Julmode
LidlJulmode

Transportvägen 2
243 35 Höör

Butiker i Hörby

Populära produkter

Handla i Hörby

Kataloger och erbjudanden från Hörby

Hörby: shopping och butiker

Bara drygt 4 mil från Lund ligger Hörby, en småstad där lugnet får bestämma takten. Här finns varken stress eller trängsel, både du som besökare och stadsbo får tid att bara vara och njuta av de vackra, skånska omgivningarna.

Hörby är dock inte en sömnig ort, utan här händer alltid något kul eller händelserikt – speciellt sommartid. I början på sommaren anordnas Kulturkalaset, som år 2015 slog publikrekord med sina uppskattningsvis 7 000 besökare. Med sång, musik och dans är det en trevlig aktivitet för hela familjen att ta del av. I juli anordnas Hörby marknad, som är en folkfest av stora mått. Den har anrika traditioner från 1700-talet och har växt till att hålla på i två dagar.

Sommaren avslutas lika festligt, då med Victoriamarknaden i september. Den går i gammeldags stil och hålls till minne av författaren och dramatikern Victoria Benedictsson som var verksam i Hörby.

I Hembygdsstugan finns föremål från Ellen och Gustaf Fridolins samling, som visar upp traditionella bruks- och allmogesaker. Det går även att hyra stugan för olika typer av evenemang. Hörbys museum är också ett intressant utflyktsmål som ligger i Gamla Tingshuset, där såväl stora som små kan lära sig mer om bygdens historia.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer