Rabatter och butiker i Kalmar

Erbjudanden i Kalmar

4
dagar
kvar
Veckans Klipp V.50
LidlVeckans Klipp V.50

Polhemsgatan 1
392 39 Kalmar

Giltig
i morgon
Julklappstips
LidlJulklappstips

Polhemsgatan 1
392 39 Kalmar

Giltig
i morgon
Julklappstips
LidlJulklappstips

Polhemsgatan 1
392 39 Kalmar

Giltig
i morgon
Julklappstips
LidlJulklappstips

Polhemsgatan 1
392 39 Kalmar

4
dagar
kvar
Mjuka klappar
LidlMjuka klappar

Polhemsgatan 1
392 39 Kalmar

Butiker i Kalmar

Populära produkter

Handla i Kalmar

Kataloger och erbjudanden från Kalmar

Kalmar: shopping och butiker

Shopping i vackra Kalmar

På Kalmars charmiga kullerstensgator kan du under ett besök i stadskärnan shoppa i välkända butiker, som MQ, H&M, Peak Performance och många fler. Du hittar det mesta och lite till under en shoppingtur i Kalmar, där allt från små, personliga butiker till större affärskedjor finns. Vissa av dem ligger mitt i stadskärnan medan andra befinner sig i något av stadens alla handelsområden. I Kalmar kan du köpa att från ekologiska och rättvisemärkta produkter till designerplagg och handblåst glaskonst. I Hansa city finns IKEA, ett galleri med över 25 butiker och många välkända varuhus såsom Clas Ohlsson, Carlings, och Lindex med flera. Lokala evenemang i Kalmar.

Kalmar är en aktiv stad som alltid har någonting på gång. Stadsfester och konserter är vanliga under sommaren, och det populära evenemanget Iron Man har snabbt blivit en publikfavorit, då publiken kan njuta av en glass i sommarsolen samtidigt som den betraktar andfådda atleter som springer triathlon. Under sommaren är det många som gör en avstickare över Ölandsbron till den charmiga semesterön Öland, för ett svalkande dopp i Kalmar sund medan solen gassar.

Se och uppleva Kalmar

Det finns även många sevärdheter att uppleva i Kalmar. Besök Kalmar Domkyrka som vid invigningen fick namnet Karls kyrka. Domkyrkan invigdes år 1703 under Karl XII, och har varit en vacker mötesplats i staden sedan dess. Du kan även besöka Kalmar konstmuseum, en uppseendeväckande byggnad, fylld med modern konst, som står ut med sin moderna arkitektur i kontrast till Kalmars lummiga statspark som omger det ståtliga och anrika Kalmar slott.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer