Rabatter och butiker i Karlskoga

Erbjudanden i Karlskoga

3
dagar
kvar
Veckans Klipp V.50
LidlVeckans Klipp V.50

Baggängsvägen 2
691 45 Karlskoga

3
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Baggängsvägen 2
691 45 Karlskoga

3
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Baggängsvägen 2
691 45 Karlskoga

3
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Baggängsvägen 2
691 45 Karlskoga

3
dagar
kvar
Mjuka klappar
LidlMjuka klappar

Baggängsvägen 2
691 45 Karlskoga

Butiker i Karlskoga

Populära produkter

Handla i Karlskoga

Kataloger och erbjudanden från Karlskoga

Karlskoga: shopping och butiker

Karlskoga erbjuder shopping och musikevent

Karlskoga är småstaden som erbjuder ett stort utbud av såväl shopping, sevärdheter, naturupplevelser och musikevenemang. Allt detta kan du ta del av i Karlskogas centrum med omnejd. I den mysiga stadskärnan finns shopping för alla. Här kan du välja mellan trendiga modekedjor och personliga butiker. Efteråt kan du njuta av en bit mat på någon av restaurangerna i centrum eller en fika på ett mysigt café. Kulturella upplevelser finns det gott om i Karlskoga. Såväl Nobelmuseet och Rock & Bluesfesten är givna besöksmål för Karlskogas besökare både sommartid och vintertid.

Karlskogas natursköna platser

I Karlskoga är du aldrig långt ifrån gröna områden och natursköna platser. Här ligger sjön Möckeln som du kan bada och fiska i, åka båt på och paddla kanot i under sommarmånaderna. Vintertid är det en perfekt plats för skridskoåkning och utflykt med korvgrillning och promenader. De kulliga bergen som omger Karlskoga erbjuder skidspår på vintern. Ta chansen att upptäck Värmlands vackra natur med skidorna på!

Mysig stadskärna med shopping i Karlskoga

Karlskoga är en den största tätorten i Örebro län och erbjuder en levande och livlig stadskärna med allt du behöver. Här kan du shoppa både i trendiga modeaffärer och i personliga butiker, äta gott på stadens restauranger och strosa omkring i de mysiga centrala delarna. Shoppa kläder, skor, smycken och välj ur ett brett sortiment av sportartiklar. På de populära långlördagarna kan du dessutom njuta av musikala uppträdanden och shower mitt i city!

Musikevent och museum i Karlskoga

Är du intresserad av kultur är Karlskoga med sitt Nobelmuseum ett givet besöksmål. Alfred Nobel bodde sina tre sista år på Björkborns Herrgård, som idag är en uppskattad turistattraktion. Här kan du ta del av hans livshistoria, fascinerande uppfinningar och lära dig mer om herrgården.

Karlskogas breda kulturliv innefattar också musikevenemang som får hela staden att svänga. Rock & Bluesfesten erbjuder livemusik från den tidiga blueseran till den moderna rocken. Tillsammans med en god matbit och trevligt sällskap garanteras en rolig kväll för hela kompisgänget. Sommartid kan du också njuta av Karlskogafesten i Ekmansdalen, som är ett familjevänligt evenemang med musik, show och dans. I Karlskoga har hela familjen roligt tillsammans!

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer