Rabatter och butiker i Karlskrona

Erbjudanden i Karlskrona

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Borgmästarekajen 40
371 34 Karlskrona

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Borgmästarekajen 40
371 34 Karlskrona

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Borgmästarekajen 40
371 34 Karlskrona

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Borgmästarekajen 40
371 34 Karlskrona

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Borgmästarekajen 40
371 34 Karlskrona

Butiker i Karlskrona

Populära produkter

Handla i Karlskrona

Kataloger och erbjudanden från Karlskrona

Karlskrona: shopping och butiker

Shoppa i Karlskrona

I Karlskrona kan du shoppa i någon av stadens många butiker. På gatorna i centrum finner du affärer och butiker i alla de slag. I Centrum finns kända affärer och kedjor, men även unika, mindre butiker där du kan shoppa unika artiklar och varor. Du kan även ta en tur till shoppinggatorna Borgmästaregatan och Ronnebygatan om du vill ha en dag på stan och shoppa i ett brett utbud av affärer. Du kan även shoppa i något av Karlskronas olika köpcentrum. Wachtmeisters Köpcentrum ligger på Borgmästaregatan och har över 20 olika affärer för dig att handla i.

Friluftsliv i Karlskrona

I Karlskrona kan du alltid pröva nya saker. Du kan paddla havskajak, spela golf, rida på islandshästar, testa dykning eller ge dig ut på en fisketur. Ge dig ut på en båttur och upptäck Karlskronas skärgård. För dig som vill vara aktiv finns det gott om vackra områden om du vill ge dig ut och uppleva naturen. Till exempel kan du bege dig till friluftsområdena Bastasjö, Alljungen, Mörtsjöåsen, Västra Mark och Wämöparken.

Världsarvet Karlskrona

Sedan 90-talet har Karlskrona funnits på UNESCOS lista över världsarv. Karlskrona är ett exempel på de Europeiska örlogsstäderna. Örlogsbaser har genom tiderna spelat en viktig roll förr i tiden då storleken på en nations flotta var en avgörande faktor i den europeiska politiken, och Karlskronas örlogsbas är den best bevarade som ännu finns kvar.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer