Rabatter och butiker i Karlstad

Erbjudanden i Karlstad

5
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Hamnvägen 4
681 30 Kristinehamn

5
dagar
kvar
Veckans Klipp V.5
LidlVeckans Klipp V.5

Rattgatan 10
653 41 Karlstad

Giltig om 2
dagar
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Hamnvägen 4
681 30 Kristinehamn

Giltig om 2
dagar
För hemmafixaren
LidlFör hemmafixaren

Rattgatan 10
653 41 Karlstad

Giltig om 2
dagar
Sköna kläder
LidlSköna kläder

Hamnvägen 4
681 30 Kristinehamn

Butiker i Karlstad

Populära produkter

Handla i Karlstad

Kataloger och erbjudanden från Karlstad

Karlstad: shopping och butiker

Mys eller shopping i Karlstad

I Karlstad finns ett stort utbud av shopping, friluftsliv, kultur och andra aktiviteter för att du ska kunna ha en aktiv och rolig resa. Om du är sugen på att shoppa kan du gå till Karlstads gallerior: Mitt I City-gallerian och Galleria Duvan. I Mitt I City-gallerian finns över 50 butiker, restauranger och caféer. I Mitt I City-gallerians butiker finner du ett brett utbud av hemelektronik och hobby, kläder och mode, hälsa och skönhet, sport och fritid, och även livsmedel. I Galleria Duvan hittar du det mesta du behöver, i butiker som Din Sko, Kappahl, Kicks och Hemtex.

Militärhistoria i Karlstad

I Karlstads Brigadmuseum kan du följa med på en interaktiv resa i militärhistorien med start i slutet av andra världskriget och avslut i början av 1990-talet. Från en värnpliktigs perspektiv får du uppleva hur historiska händelser såsom kalla kriget har påverkat det svenska försvaret.

Aktiviteter för stora och för små

Karlstad stad grundades år 1584 av Karl IX. Vid den tiden var det inte en särskilt stor stad, då den bara hade 45 hushåll, men fram till idag har den växt, och Karlstads befolkning består nu av över 85 000 invånare, vilket fortsätter växa. Då Karlstad är beläget vid Vänern är du i Karlstad aldrig långt ifrån stranden. Även på vintern kan du få strandkänsla i Karlstad, då det finns en inomhusanläggning på Hammarö som året om erbjuder en sol som aldrig går i moln, en härlig, vit sandstrand och vågskvalp in en inomhusmiljö med över 6 ton sand. Du kan även bada i Sundstad upplevelsebad, bowla, eller spela biljard i Karlstad.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer