Rabatter och butiker i Kinna

Erbjudanden i Kinna

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.9
LidlVeckans Klipp V.9

Klevagårdsgatan 2
511 62 Skene

2
dagar
kvar
Dekorera
LidlDekorera

Klevagårdsgatan 2
511 62 Skene

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Klevagårdsgatan 2
511 62 Skene

2
dagar
kvar
Underkläder till bra priser
LidlUnderkläder till bra priser

Klevagårdsgatan 2
511 62 Skene

2
dagar
kvar
Träningskläder
LidlTräningskläder

Klevagårdsgatan 2
511 62 Skene

Butiker i Kinna

Populära produkter

Handla i Kinna

Kataloger och erbjudanden från Kinna

Kinna: shopping och butiker

Shopping och sevärdheter i Kinna

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Staden erbjuder ett brett utbud av både sevärdheter, shopping och evenemang. Med småstadens närhet till det mesta och storstadens livliga atmosfär är det ett perfekt besöksmål. Här kan du hitta både små lokala butiker och butiker från de stora varuhusen så Lindex, Stjärnurmakarna och Apoteket Hjärtat. Runt om i Kinna hittar du även en massa mysiga restauranger och caféer som du kan besöka är magen kurrar och benen börjat bli trötta.

Även stora matbutiker som Hemköp, Netto och ICA Kvantum finns alla representerad i Kinna. Det mesta du kan tänkas behöva inhandla hittar du i Staden, som har många shoppingmöjligheter.

Även något för den kulturintresserade i Kinna.

För den som är kulturintresserad finns det mycket att hämta av Kinna, som erbjuder både museum med konstutställningar och ett brett utbud av arrangemang året om. På Rydals Museum erbjuds besökaren en mångfald av upplevelser. Här finns bland annat en unik maskinpark med spinnmaskiner, kardmaskiner och tvinnmaskiner att åskåda. Perfekt för den teknikintresserade. På museet finns även tillfälliga konstutställningar med design och textil, temautställningar med anknytning till aktuell samhällsdebatt brukar också visas på Rydals Museum i Kinna.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer