Rabatter och butiker i Kiruna

Erbjudanden i Kiruna

41
dagar
kvar
Veckans erbjudande
ÖoBVeckans erbjudande

Österleden 18
981 38 Kiruna

28
dagar
kvar
Erbjudanden
Clas OhlsonErbjudanden

Österleden 4
981 38 Kiruna

28
dagar
kvar
Julkläder
DressmannJulkläder

Föreningsgatan 6
981 31 Kiruna

22
dagar
kvar
Jultextiler
RustaJultextiler

Österleden 18
981 38 Kiruna

6
dagar
kvar
Veckans erbjudande
ÖoBVeckans erbjudande

Österleden 18
981 38 Kiruna

Butiker i Kiruna

Populära produkter

Handla i Kiruna

Kataloger och erbjudanden från Kiruna

Kiruna: shopping och butiker

Lokala och välkända varumärken i Kiruna.

När det kommer till shopping har Kiruna mycket att erbjuda när det kommer till lokalt hantverk och andra lokala produkter. Det finns många butiker att besöka som säljer unika produkter för staden så som kött, smycken och annat närproducerat. Du kan även hitta större butiker som Coop, Ica och JC. I butiken Centrum kan du finna märkeskläder av högkvalitet för alla åldrar och kön. Här finner du jeans, tröjor, jackor, kostymer, klänningar och mycket mer. Allt för vardagen så väl som festoutfiten.

Upplev något unikt på Icehotel i Kiruna.

En utav de allra största dragplåstren i Kiruna är Icehotel i Jukkasjärvis, som bara ligger ett stenkast ifrån Kirunas stadskärna. Det är Sveriges första och största ishotell som varje år lockar hundratals besökare varje år. Hotellet existerar endast mellan december och april och när våren kommer smälter allting bort och återvänder som vatten till Torne älv. Sov på bäddar skapade helt i is och upplev norrsken direkt utanför hotellet.

Upplev Kirunas varierande natur till fots eller på skidor.

Området runt om Kiruna har ett vackert och skiftande landskap med allt ifrån sjöar, skog, älvar och fjäll. Om du är en naturmänniska rekommenderas att göra dagsturer eller lägre vandringar, antingen till fots på sommaren eller med skidor på vintern.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer