Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Lyckeby

Erbjudanden och butiker i Amiralen

Amiralen kataloger

Veckans Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

ICA Maxi

Veckans Erbjudanden

Butiker i Amiralen

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Amiralen

AdressVerkövägen 5-9 samt Järavägen 91, 371 62 Lyckeby


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 16

Söndagar: 11 - 16

Amiralen

Amiralen är köpcentrumet för dig som uppskattar det senaste inom mode, hem, fritid och mat. Det finns ett brett utbud av butiker som passar alla plånböcker. Amiralen är öppet sju dagar i veckan året runt. 2007 blev Amiralen Blekinges största köpcentrum med en ny volymyta på 2600 kvadratmeter och fem butikslokaler. Köpcentrumet erbjuder inspirerande butiker och tilltalande caféer och restauranger, råd och trevligt bemötande får du på köpet. Om du kör bil är det enkelt att hitta Amiralen, det ligger vid infarten till Karlskrona via Lyckeby centrum. Föredrar du istället att ta bussen finns det en busshållplats med direkt anslutning till köpcentrumet och information om tider, biljettpriser och resvägar finner du enkelt på Blekinge Trafikens hemsida

Prisvärda erbjudanden och kampanjer finner du i butikerna på Amiralen

I katalogen på Bonial appen hittar du mängder av extra nersatta produkter som är säsongsbaserade, du kan på så sätt se om din favoritbutik erbjuder rabatter eller rea. Är du intresserad av att köpa kläder, skor, accessoarer eller andra plagg hittar du ofta prisvärda kampanjer från Dressmann, KappAhl, Lindex, Skopunkten, Intersport. Om du istället vill skämma bort dig besök gärna, Life, Nadis Salong Hår & Nagelvård. I takt med säsonger och de senaste trenderna så dyker det ständigt upp nya prisvärda kampanjerfrån butikerna i Amiralen. Så glöm inte bort att titta regelbundet i appen på Bonial så att du inte missar unika erbjudanden och kampanjer.

Genom kataloger på Bonial hittar du bra erbjudanden och rabatter

På Bonial kan du på ett enkelt sätt hålla utkik efter speciella rabatter och erbjudanden från butikerna i Amiralen. Eftersom Bonial aktivt arbetar med att hålla katalogerna uppdaterade med de senaste kampanjerna och rabatterna behöver du inte oroa dig att du missar något. Du kan på ett enkelt sätt jämföra erbjudanden för att hitta den absolut bästa dealen för det du söker. Genom att titta i katalogerna får du enkelt inspiration till framtida inköp och kan spana in det breda utbudet från de olika butikerna. Via kataloger och reklamblad från Bonial hittar du alltid dem mest prisvärda kampanjerna från butikerna i Amiralen.

Mest sökta butiker i Amiralen

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden