Erbjudanden och butiker i Arkaden

Arkaden

BesökArkaden för att ta del av ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Invigningen av Arkaden ägde rum redan 1899 och sedan dess har en hel del hänt. Köpcentrumet är en central del av Göteborgs modearena med fokus på mode, design och inredning. Arkaden bjuder på 25 butiker fördelade på två plan. Du finner även restauranger och caféer vilket brukar vara passande när hungern smyger sig på eller för att ta en paus. Befinner du dig i Göteborgs City är Arkaden alltid nära till fots, om du inte befinner dig på promenadavstånd finns det p-hus i närheten både ett vid infarten vid Östra Larmgatan och P-hus City. Med spårvagn åker du enklast till Brunnsparken vilket endast är ett stenkast från gallerian.

Du finner prisvärda kampanjer och special erbjudanden i katalogerna och reklambladen från Arkaden

I katalogen på Bonial appen finner du många produkter och varor till nedsatt pris. Genom appen kan du på ett enkelt sätt se om din affär har rabatter och rea. Är du intresserad av mode och accessoarer hittar du ett brett utbud av kampanjer och reklamblad exempelvis från butikernaBubbelroom, Design Only, Beyond Retro, Mango, MQ, Raglady, N Store. För den som är teknikintresserad bör du titta i katalogerna från Teknik Magasinet eller Fix My Phone.

Genom att kika i katalogerna från Arkaden på Bonial hittar du bra och prisvärda kampanjer och rabatter

Då Bonial aktivit arbetar med att ständigt hålla katalogerna från Arkaden uppdaterade kan vi garantera dig att du inte missar några erbjudanden eller rabatter. Du kan på ett enkelt sätt jämföra erbjudanden för att hitta den absolut bästa dealen för det du söker. Genom att kika i katalogerna får du både inspiration till framtida köp samt att du kan spana in det breda utbudet från de olika butikerna. Via kataloger och reklamblad från Bonial hittar du alltid dem mest prisvärda kampanjerna från butikerna i Arkaden.

Arkaden

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Arkaden

Fredsgatan 1, 411 07 Göteborg


Öpettider

Vardagar: 10 - 20

Lördagar: 10 - 18

Söndagar: 11 - 17

Kataloger från Mode
2
dagar
kvar
Damnyheter
MQDamnyheter
1
dag
kvar
SALE
FlashSALE
2
dagar
kvar
Damkläder
MQDamkläder
21
dagar
kvar
Damkläder
FlashDamkläder
Butiker i Mode
Mest sökta butiker i Arkaden
Köpcentrum nära dig
Enastående erbjudanden