Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Göteborg

Erbjudanden och butiker i Arkaden

Arkaden kataloger

Nyheter

Se katalog

Se katalog

Flash

Nyheter

Autumn Collection

Se katalog

Se katalog

MQ

Autumn Collection

Butiker i Arkaden

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Arkaden

AdressFredsgatan 1, 411 07 Göteborg


Öpettider

Vardagar: 10 - 20

Lördagar: 10 - 18

Söndagar: 11 - 17

Arkaden

BesökArkaden för att ta del av ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Invigningen av Arkaden ägde rum redan 1899 och sedan dess har en hel del hänt. Köpcentrumet är en central del av Göteborgs modearena med fokus på mode, design och inredning. Arkaden bjuder på 25 butiker fördelade på två plan. Du finner även restauranger och caféer vilket brukar vara passande när hungern smyger sig på eller för att ta en paus. Befinner du dig i Göteborgs City är Arkaden alltid nära till fots, om du inte befinner dig på promenadavstånd finns det p-hus i närheten både ett vid infarten vid Östra Larmgatan och P-hus City. Med spårvagn åker du enklast till Brunnsparken vilket endast är ett stenkast från gallerian.

Du finner prisvärda kampanjer och special erbjudanden i katalogerna och reklambladen från Arkaden

I katalogen på Bonial appen finner du många produkter och varor till nedsatt pris. Genom appen kan du på ett enkelt sätt se om din affär har rabatter och rea. Är du intresserad av mode och accessoarer hittar du ett brett utbud av kampanjer och reklamblad exempelvis från butikernaBubbelroom, Design Only, Beyond Retro, Mango, MQ, Raglady, N Store. För den som är teknikintresserad bör du titta i katalogerna från Teknik Magasinet eller Fix My Phone.

Genom att kika i katalogerna från Arkaden på Bonial hittar du bra och prisvärda kampanjer och rabatter

Då Bonial aktivit arbetar med att ständigt hålla katalogerna från Arkaden uppdaterade kan vi garantera dig att du inte missar några erbjudanden eller rabatter. Du kan på ett enkelt sätt jämföra erbjudanden för att hitta den absolut bästa dealen för det du söker. Genom att kika i katalogerna får du både inspiration till framtida köp samt att du kan spana in det breda utbudet från de olika butikerna. Via kataloger och reklamblad från Bonial hittar du alltid dem mest prisvärda kampanjerna från butikerna i Arkaden.

Mest sökta butiker i Arkaden

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden