Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Bålsta

Erbjudanden och butiker i Bålsta Centrum

Bålsta Centrum kataloger

Nyheter

Se katalog

Se katalog

Kicks

Nyheter

hals-sommar

Se katalog

Se katalog

Hälsokraft

hals-sommar

Mobiltelefoner

Se katalog

Se katalog

Tele2

Mobiltelefoner

För Hemmet

Se katalog

Se katalog

Gamestop

För Hemmet

Se katalog

Se katalog

Kicks

Atelier Rouge

Se katalog

Se katalog

Hemtex

Autumn 2020

Butiker i Bålsta Centrum

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Bålsta Centrum

AdressBålsta Centrum Centrumstråket 1 746 32 BÅLSTA


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 15

Söndagar: 11 - 15

Bålsta Centrum

Bålsta Centrum är ett köpcentrum norrväst om Stockholm med 35 butiker med ett bra basutbud av daligvaror, systembolag, mode, hemelektronik, hälsa, sport, leksaker och service. För att besöka Bålsta Centrum kommunalt finns det både pendeltåg och bussar. Sedan 2001 är Bålsta slutstaionen från Stockholm med pendeltåg. Bålsta är beläget ut med E18, 50 kilometer söder om Uppsala och omkring 40 kilometer norrväst om Stockholm. Bålsta Centrum har 270 parkeringsplatser där du står 3 h gratis med p-skiva.

Ett bra utbud av produkter med prisvärda kampanjer från butikerna i Bålsta Centrum

Bålsta Centrum är ett köpcenter som är ett kommuncentrum i hjärtat av Håbo kommun. Med en mängd upplevelser och affärer är det den naturliga mötes- och shoppingplatsen för de som bor i kommunen men även en bra tillgänglighet mitt i samhället med kommunhus och pendelstation. De 35 butikerna erbjuder ett brett utbud med butiker, vare sig du ska köpa kläder, elektronik, sport, leksaker, service, systembolag, dagligvaror. Resturangen erbjuder dig husmanskost till lunch, eller en a la carte-middag, du kan även ta något att dricka med vännerna eller beställa take-away.

Kataloger med erbjudanden via Bonial

I Bonials kataloger finner du enkelt de senaste kampanjerna från butikerna i Bålsta Centrum. Letar du efter kläder hittar du erbjudanden och kampanjer i kataloger från butiker som Lindex, Dressmann, Intersport, KappAhl och många fler. I katalogen hittar du även prisvärda erbjudanden från elektronikbutiker som GameStop eller Elon, samt att du kan handla mat från mataffären Ica Kvantum.

Mest sökta butiker i Bålsta Centrum

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden