Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Karlstad

Erbjudanden och butiker i Bergvik Köpcenter

Bergvik Köpcenter kataloger

Grönsaksguiden

Se katalog

Se katalog

Coop Forum

Grönsaksguiden

Nu i kids' Pak

Se katalog

Se katalog

Subway

Nu i kids' Pak

Specialerbjudanden

Se katalog

Se katalog

Coop Forum

Specialerbjudanden

hals-sommar

Se katalog

Se katalog

Hälsokraft

hals-sommar

Se katalog

Se katalog

Glitter

Nyheter

Se katalog

Se katalog

NetonNet

Gaming

Butiker i Bergvik Köpcenter

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Bergvik Köpcenter

AdressFrykmansväg 1, 653 46 Karlstad


Öpettider

Vardagar: 10 - 20

Lördagar & Söndagar: 10 - 18

Bergvik Köpcenter

Bergvik Köpcentrum ligger vid Vänerns strand och erbjuder 60 butiker och 11 caféer/restauranger. I Köpcentrumet finns ett brett utbud och har därför något som passa alla olika smaker och plånböcker. Om du besöker Bergvik Köpcentrum med bil passerar du på E18 Skutbergets camping på din högra sida och strax efter är det skyltat, med Bergviks köpcentrum, självklart är parkeringen gratis. Föredrar du istället att åka buss tar du dig smidigt från Karlstad centrum med linjerna 1 och 4 till köpcentrumet.

I katalogen från Bergvik Köpcentrum finns det massor av prisvärda kampanjer och erbjudanden

Bergvik Köpcentrum finns det ett brett utbud av de absolut största kedjorna blandat med mindre butiker. På Bonials app finner du alla erbjudanden, kampanjer och rabatter samlade, detta för att du som kund lättare ska kunna jämföra kampanjer och erbjudanden från olika butiker. Du kan redan i förväg planera dina inköp och säkerställa att du gör en bra affär. Vill du handla det senaste inom mode hittar du i katalogen säsongsbaserade erbjudanden från Bik Bok, Dressmann, H&M, Indiska, Jack & Jones, KappAhl och många fler. Det finns även ett brett utbud av hemelektronik och medieprodukter från Elgiganten Phone House, Teknikmagasinet och Siba med flera.

Med Bonial håller du dig ständigt uppdaterad med de senaste erbjudandena och de bästa kampanjerna

Om du vill få ut det mesta av din shopping bör du använda Bonial appen för att ta del av ett brett utbud av kataloger, reklamblad, nersatta varor, specialkampanjer och självklart massa andra attraktiva erbjudanden som som du kan anpassa till just dina behov. Genom några enkla knapptryck får du tillgång till hundratals butiker och köpcentrum runt om i landet och ta del av fantastiska erbjudanden innan du ens har besökt Bergvik Köpcentrum.

Mest sökta butiker i Bergvik Köpcenter

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden