Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Charlottenberg

Erbjudanden och butiker i Charlottenberg Shoppingcenter

Charlottenberg Shoppingcenter kataloger

Nu i kids' Pak

Se katalog

Se katalog

Subway

Nu i kids' Pak

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Pressbyrån

Erbjudanden

Nyheter

Se katalog

Se katalog

Kicks

Nyheter

Godis - Utförsäljning

Se katalog

Se katalog

Gottebiten

Godis - Utförsäljning

Se katalog

Se katalog

Pressbyrån

Digitala Kupongbutiken

Se katalog

Se katalog

KappAhl

The Denim Update

Butiker i Charlottenberg Shoppingcenter

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Charlottenberg Shoppingcenter

AdressHelga Görlins gata 1, 673 32 Charlottenberg.


Öpettider

Vardagar: 10 - 20

Lördag - Söndag: 10 - 19

Charlottenberg Shoppingcenter

Välkommen till Charlottenbergs Shoppingcenter och gränslös handel. Köpcentrumet bjuder på 65 butiker och 2500 parkeringsplatser. Här hittar du ett brett utbud av butiker och en av nordens största dagligvaruhandel, öppet 363 dagar om året. På Charlottenbergs Shoppingcenter har du tillgång till bland annat lekrum, amningsrum, gratis Wi-Fi, WC/Skötrum och möjlighet att ladda din elbil. Kör du bil och kommer från Norge är det enklast att vid Charlottenberg ta vänster i rondellen och vänster i nästa rondell. Kommer du istället från Arvika ta höger i första rondellen och vänster i andra. Föredrar du istället att besöka köpcentrumet med buss ligger busshållplatsen precis utanför centret.

Med prisvärda erbjudanden och kampanjer kan du fynda billigt på Charlottenbergs Shoppingcenter

På Bonial appen finner du mängder av bra rabatter och nedsatta priser från det stora utbud av butiker från gallerian. Om du är ute efter att fynda inom mode finns det många butiker som ofta har säsongsbaserade lagerrensningar och rabatter exempelvis butiker som Bik Bok, Carlings, Cubus, H&M, KappAhl med flera. Charlottenbergs Shoppingcenter har många inbjudande caféer och restauranger bland annat som Joes Diner, Pizza Pino, Maximat Cafe, Cafe Oliveto.

Bonial gör det möjligt för dig att planera dina köp i förväg för att både spara tid och pengar

Istället för att gå in i en butik och komma ut med ett impulsköp som du sedan i efterhand ångrar och behöver åka tillbaka för att byta, besök då gärna Bonial och få tillgång till kataloger, reklamblad och andra speciella erbjudanden. Detta leder till att du i lugn och ro kan gå igenom olika erbjudanden och kampanjer för att jämföra dem och på så sätt se vad som passar din smak och plånbok bäst. Då Bonial aktivt arbetar med Charlottenbergs Shoppingcenter innehåller katalogerna alltid det senaste kampanjerna och rabatterna, du som konsument är alltså alltid uppdaterade med det senaste säsongsbaserade rabatterna.

Mest sökta butiker i Charlottenberg Shoppingcenter

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden