Erbjudanden och butiker i Forumgallerian

Forumgallerian

Forumgallerian firade sitt 20-årsjubileum år 2012 och är ett köpcentrum som erbjuder något för alla. Du hittar ett 40-tal olika butiker, restauranger och caféer. Forumgallerian erbjuder både stort och smått, allt från mysiga te-butiker till stans största bokhandel. Är du modeintresserad finner du ett brett utbud av det senaste modeplaggen i butikerna. Gallerian var ett av det första större varuhusen i Uppsala och har fått sitt namn efter Forumtorget.

Forumgallerian erbjuder ett brett utbud av butiker med prisvärda erbjudanden

Forumgallerian är ett köpcentrum fullt av mode, elektronik, kläder, livsmedel och mycket mer. Är du på jakt efter prisvärda erbjudanden och kampanjer från butiker i Forumgallerian så titta i katalogen för att få en samling av de mest fördelaktiga kampanjerna och rabatterna. Är du på jakt efter något inom mode och accessoarer, titta då i katalogen efter extra rabatterade priser från butiker som Carlings, Bik bok, Boomerang, Flash samt andra butiker eller restauranger som har erbjudanden i katalogen. Genom att alltid hålla ögonen öppna efter reor och lagerrensningar kan du hitta eb riktigt bra deal på produkter och varor från din favoritbutik. Bonial appen gör det möjligt att genom ett enkelt knapptryck på din mobil få tillgång till hela köpcentrumets generösa kampanjer.

Fynda billigt genom ett brett utbud av prisvärda kampanjer

Bonial appen har ett mycket nära samarbete med Forumgallerian där prisvärda kampanjer, bra erbjudanden med ett brett sortiment samlas i en katalog. Som konsument har du nära tillgång till prisvärda kampanjer, extra nedsatta rea priser, utförsäljningar och andra värdefulla rabatter. Detta gör det möjligt för dig att enkelt få tillgång till Forumgallerians kampanjer och på så sätt kunna planera din inköpslista innan du besöker köpcentrumet, på så vis sparar du både tid och pengar. Eftersom Bonial ständigt arbetar med att uppdatera katalogernas innehåll, kontrollera den regelbundet för att inte missa något riktigt supererbjudande.

Forumgallerian

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Forumgallerian

Bredgränd 6, 753 20 Uppsala


Öpettider

Vardagar: 10 - 20

Lördagar: 10 - 18

Söndagar: 11 - 17

Kataloger från Mode
90
dagar
kvar
Preppy royal
JoyPreppy royal
34
dagar
kvar
Sammetslena drömmar
JoySammetslena drömmar
26
dagar
kvar
Casual linen
JoyCasual linen
19
dagar
kvar
BLACK WEEK
JoyBLACK WEEK
19
dagar
kvar
Winter clothes
BikBokWinter clothes
Butiker i Mode
Kataloger från Hälsa Och Skönhet
90
dagar
kvar
Nummer 2
Life ButikenNummer 2
48
dagar
kvar
Exfoliantes
The Body ShopExfoliantes
47
dagar
kvar
Ögonskugga
Make Up StoreÖgonskugga
55
dagar
kvar
Hudvård
KicksHudvård
48
dagar
kvar
Populära produkter
KicksPopulära produkter
Butiker i Hälsa Och Skönhet
Kataloger från Sport
48
dagar
kvar
Skor och kläder
LöplabbetSkor och kläder
48
dagar
kvar
Skoguide
LöplabbetSkoguide
Butiker i Sport
Mest sökta butiker i Forumgallerian
Köpcentrum nära dig
Enastående erbjudanden