Forumgallerian

Forumgallerian firade sitt 20-årsjubileum år 2012 och är ett köpcentrum som erbjuder något för alla. Du hittar ett 40-tal olika butiker, restauranger och caféer. Forumgallerian erbjuder både stort och smått, allt från mysiga te-butiker till stans största bokhandel. Är du modeintresserad finner du ett brett utbud av det senaste modeplaggen i butikerna. Gallerian var ett av det första större varuhusen i Uppsala och har fått sitt namn efter Forumtorget.

Forumgallerian erbjuder ett brett utbud av butiker med prisvärda erbjudanden

Forumgallerian är ett köpcentrum fullt av mode, elektronik, kläder, livsmedel och mycket mer. Är du på jakt efter prisvärda erbjudanden och kampanjer från butiker i Forumgallerian så titta i katalogen för att få en samling av de mest fördelaktiga kampanjerna och rabatterna. Är du på jakt efter något inom mode och accessoarer, titta då i katalogen efter extra rabatterade priser från butiker som Carlings, Bik bok, Boomerang, Flash samt andra butiker eller restauranger som har erbjudanden i katalogen. Genom att alltid hålla ögonen öppna efter reor och lagerrensningar kan du hitta eb riktigt bra deal på produkter och varor från din favoritbutik. Bonial appen gör det möjligt att genom ett enkelt knapptryck på din mobil få tillgång till hela köpcentrumets generösa kampanjer.

Fynda billigt genom ett brett utbud av prisvärda kampanjer

Bonial appen har ett mycket nära samarbete med Forumgallerian där prisvärda kampanjer, bra erbjudanden med ett brett sortiment samlas i en katalog. Som konsument har du nära tillgång till prisvärda kampanjer, extra nedsatta rea priser, utförsäljningar och andra värdefulla rabatter. Detta gör det möjligt för dig att enkelt få tillgång till Forumgallerians kampanjer och på så sätt kunna planera din inköpslista innan du besöker köpcentrumet, på så vis sparar du både tid och pengar. Eftersom Bonial ständigt arbetar med att uppdatera katalogernas innehåll, kontrollera den regelbundet för att inte missa något riktigt supererbjudande.

Forumgallerian

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Forumgallerian

Bredgränd 6, 753 20 Uppsala


Öpettider

Vardagar: 10 - 20

Lördagar: 10 - 18

Söndagar: 11 - 17

Kataloger från Mode
16
dagar
kvar
Sommarkampanj!
KlockmasterSommarkampanj!
38
dagar
kvar
SALE Damskor
RizzoSALE Damskor
107
dagar
kvar
70 years Wrangler
Carlings70 years Wrangler
24
dagar
kvar
STYLES WITH LOVE
MQSTYLES WITH LOVE
38
dagar
kvar
LET'S TALK STYLE
MQLET'S TALK STYLE
Butiker i Mode
Kataloger från Hälsa Och Skönhet
93
dagar
kvar
Bliss Look Collection
Make Up StoreBliss Look Collection
24
dagar
kvar
höst make up
Kickshöst make up
24
dagar
kvar
Erbjudanden!
Life ButikenErbjudanden!
44
dagar
kvar
NYSTART!
Life ButikenNYSTART!
123
dagar
kvar
The Body Shop X Natura
The Body ShopThe Body Shop X Natura
Butiker i Hälsa Och Skönhet
Kataloger från Sport
115
dagar
kvar
Skor och kläder
LöplabbetSkor och kläder
233
dagar
kvar
Älskar du att vara ute och springa? Men står i valet och kvalet vad för skor du ska använda. Denna broschyr har lösningen!
LöplabbetÄlskar du att vara ute och springa? Men står i valet och kvalet vad för skor du ska använda. Denna broschyr har lösningen!
Butiker i Sport
Mest sökta butiker i Forumgallerian
Köpcentrum nära dig
Enastående erbjudanden