Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Falkenberg

Erbjudanden och butiker i Fynda Köpcenter

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Fynda Köpcenter

AdressIndustrivägen 2, 311 33 Falkenberg


Öpettider

Vardagar: 10 - 18

Lördagar: 10 - 16

Söndagar: 11 - 16

Fynda Köpcenter

Från en början var Fynda köpcentrum endast en butik som var inriktad på Hifi och Möbler men som sedan expanderade och blev ett helt varuhus. Fynda köpcentrum öppnade dörrarna för allmänheten i november 2006. Köpcentrumet har ett väl valt utbud av butiker med bra produkter till förmånliga priser, du kan hitta det mesta till både ditt hem och till dig själv. Färdas du med bil ligger Fynda endast ett stenkast från Falkenbergscentrum.

Fynda katalogen är full med extra bra erbjudanden och specialerbjudanden

Håll utkik efter unika kampanjer och rabatter som du kan använda för att säkerställa att du får en bra affär när du handlar på Fynda köpcentrum. Det kommer regelbundet nya prisvärda erbjudanden från butikerna i Fynda köpcentrum så se till att inte glömma bort att titta då och då i katalogen för att se om det kanske är extra nedsatta priser hos just din favoritbutik. På Fynda köpcentrum hittar du ofta rabatterade priser på varor av kvalitet, besök gärna Mint Fashion, Kullers Skor eller Möbler och Inredning för att få inspriration till ditt shoppingbesök.

Handla smart och enkelt genom att använda Bonial Appen

Genom att hålla dig uppdaterad med det senaste med Bonial innan du handlar kan du vara säker på att du utnyttjar så många rabatter som möjligt, vilket kan göra en lyft i budgeten. Eftersom Bonial ständigt uppdaterar sina kataloger, reklamblad och andra specialkampanjer är det enkelt för dig som konsument att hålla dig uppdaterad med det senaste rabatterna från Fynda köpcentrum.