Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Ronneby

Erbjudanden och butiker i Galleria Diamanten

Galleria Diamanten kataloger

Nyheter

Se katalog

Se katalog

Kicks

Nyheter

Damkläder

Se katalog

Se katalog

Lindex

Damkläder

Thank You Nature

Se katalog

Se katalog

KappAhl

Thank You Nature

Babykläder

Se katalog

Se katalog

Lindex

Babykläder

Se katalog

Se katalog

KappAhl

Xlnt Nyheter

Se katalog

Se katalog

Lindex

Together in knits

Butiker i Galleria Diamanten

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Galleria Diamanten

AdressÖstra Torggatan 8, 372 30 Ronneby


Öpettider

Vardagar: 10 - 18

Lördagar: 10 - 14

Galleria Diamanten

Diamanten

huserar mitt i Blekinge centrum vid torget i Ronneby och klassas som centrum för handel. Gallerian öppnades sommaren 2008 och erbjuder självklart de senaste butikskoncepten gällande inredning och varulager. På Galleria Diamanten finner du 8 st butiker och tillgång både till restaurang och café. Diamanten finner du enkelt med bil via E 22 med antingen vänstersväng om du kommer från Karlskrona eller högersväng om du kommer från Karlshamn, du finner ett parkeringsdäck uppe på taket med 70 platser och utöver det finns det 2 stora parkeringar 50-100 meters avstånd.

Galleria Diamanten katalogen är full med extra bra erbjudanden och specialkampanjer

Håll utkik efter unika kampanjer och rabatter som du kan använda för att säkerställa att du får en bra affär när du handlar på Galleria Diamanten. Det kommer regelbundet nya prisvärda erbjudanden från butikerna i gallerian, så se till att inte glömma bort att titta då och då i katalogen för att se om det kanske är extra nedsatta priser hos just din favoritbutik. På Galleria Diamanten hittar du ofta rabatterade priser på varor av kvalitet, besök gärna Albrekts Guld, KappAhl, Kicks, Lindex och Life för att få inspiration till ditt shoppingbesök.

Handla smart och enkelt genom att använda Bonial Appen

Genom att hålla dig uppdaterade med det senaste med Bonial innan du handlar kan du vara säker på att du utnyttjar så många rabatter som möjligt vilket kan göra en lyft i hemmets budget. Eftersom Bonial ständigt uppdaterar sina kataloger, reklamblad och andra specialkampanjer är det enkelt för dig som konsument att hålla dig uppdaterad med de senaste rabatterna från köpcentrumet.

Mest sökta butiker i Galleria Diamanten

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden