Erbjudanden och butiker i Galleria Filbyter

Galleria Filbyter

Gallerian Filbyter erbjuder en mix av hög service, kvalitet och mängder av inspiration. Med ett brett utbud av butiker finns det något för alla olika smaker, åldrar och plånböcker. Om du så är ute efter att uppdatera din garderob med det senaste eller enbart skämma bort dig själv med en ny frisyr har du kommit till rätt ställe. Det finns gratis Wi-Fi och parkering för 40 bilplatser för endast 18/kr per timme och söndagar parkerar du alltid gratis. Gallerian Filbyter är öppet alla dagar i veckan.

Oslagbara rabatter och erbjudanden bjuder katalogerna och reklambladen på

Gallerian Filbyter har ett brett utbud av butiker inom mode, skönhet och livsstil. I vardagsstressen kan det ibland vara skönt att planera sina inköp både för att spara tid och pengar, besök gärna katalogerna från Active Life, Boomerang, Esprite, Gant, Lexington, Zigges Barberare med flera för att inspireras och möjligheten till planering. I katalogerna och reklambladen finner du uppdaterade rabatter och prisvärda erbjudanden, var ständigt uppdaterad för att inte missa lagerrensningar från din favoritbutik.

Bonial appen är endast ett knapptryck bort

Genom några snabba knapptryck kan du enkelt besöka Bonial på din smartphone, surfplatta eller dator. Du kan här ta del av säsongsbaserade specialerbjudanden och prisvärda kampanjer från dina favoritbutiker. Bonial gör det möjligt att enkelt jämföra olika erbjudanden för att optimera chanserna att du finner det som passar just dig i smaken och ser till att du gör bästa dealen.

Galleria Filbyter

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Galleria Filbyter

Stora Torget 5, 582 19 Linköping


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 17

Söndagar: 12 - 16

Kataloger från Mode
9
dagar
kvar
Damkläder
EspritDamkläder
8
dagar
kvar
Erbjudanden
EspritErbjudanden
Butiker i Mode
Kataloger från Möbler Och Inredning
15
dagar
kvar
Kuddar
Lexington CompanyKuddar
43
dagar
kvar
Sale
Lexington CompanySale
Butiker i Möbler Och Inredning
Kataloger från Hälsa Och Skönhet
28
dagar
kvar
Ta hand om din hy
ApoteksgruppenTa hand om din hy
50
dagar
kvar
Apoteksprodukter
ApoteksgruppenApoteksprodukter
Butiker i Hälsa Och Skönhet
Mest sökta butiker i Galleria Filbyter
Köpcentrum nära dig
Enastående erbjudanden