Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Linköping

Erbjudanden och butiker i Galleria Filbyter

Galleria Filbyter kataloger

Nyheter - Herr

Se katalog

Se katalog

Esprit

Nyheter - Herr

Bedspread

Se katalog

Se katalog

Lexington Company

Bedspread

Aktuella Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Apoteksgruppen

Aktuella Erbjudanden

T-shirts & tenniströjor

Se katalog

Se katalog

Esprit

T-shirts & tenniströjor

Se katalog

Se katalog

Esprit

Klänningar

Se katalog

Se katalog

Esprit

New Season

Butiker i Galleria Filbyter

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Galleria Filbyter

AdressStora Torget 5, 582 19 Linköping


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 17

Söndagar: 12 - 16

Galleria Filbyter

Gallerian Filbyter erbjuder en mix av hög service, kvalitet och mängder av inspiration. Med ett brett utbud av butiker finns det något för alla olika smaker, åldrar och plånböcker. Om du så är ute efter att uppdatera din garderob med det senaste eller enbart skämma bort dig själv med en ny frisyr har du kommit till rätt ställe. Det finns gratis Wi-Fi och parkering för 40 bilplatser för endast 18/kr per timme och söndagar parkerar du alltid gratis. Gallerian Filbyter är öppet alla dagar i veckan.

Oslagbara rabatter och erbjudanden bjuder katalogerna och reklambladen på

Gallerian Filbyter har ett brett utbud av butiker inom mode, skönhet och livsstil. I vardagsstressen kan det ibland vara skönt att planera sina inköp både för att spara tid och pengar, besök gärna katalogerna från Active Life, Boomerang, Esprite, Gant, Lexington, Zigges Barberare med flera för att inspireras och möjligheten till planering. I katalogerna och reklambladen finner du uppdaterade rabatter och prisvärda erbjudanden, var ständigt uppdaterad för att inte missa lagerrensningar från din favoritbutik.

Bonial appen är endast ett knapptryck bort

Genom några snabba knapptryck kan du enkelt besöka Bonial på din smartphone, surfplatta eller dator. Du kan här ta del av säsongsbaserade specialerbjudanden och prisvärda kampanjer från dina favoritbutiker. Bonial gör det möjligt att enkelt jämföra olika erbjudanden för att optimera chanserna att du finner det som passar just dig i smaken och ser till att du gör bästa dealen.

Mest sökta butiker i Galleria Filbyter

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden