Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Stockholm

Erbjudanden och butiker i Gallerian

Gallerian kataloger

Prislista mobilabonnemang

Se katalog

Se katalog

Telenor

Prislista mobilabonnemang

Prislista hemtelefoni

Se katalog

Se katalog

Telenor

Prislista hemtelefoni

Prislista mobilt bredband

Se katalog

Se katalog

Telenor

Prislista mobilt bredband

Kampanj hushåll och personvård

Se katalog

Se katalog

Elgiganten

Kampanj hushåll och personvård

Se katalog

Se katalog

Elgiganten Phone House

Kampanj hushåll och personvård

Se katalog

Se katalog

Elgiganten

För hemmet

Butiker i Gallerian

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Gallerian

AdressHamngatan 37, 111 53 Stockholm


Öpettider

Vardagar: 10-20

Lördag: 10-18

Söndag: 11-18

Gallerian

Ett av Stockholms mest välkända köpcentrum är utan tvekan Gallerian som ligger på Hamngatan i centrala Stockholm och har sedan invigningen1976 genomgått omfattande renovationer för att idag erbjuda ett 50-tal, noga utvalda och exklusiva butiker. Att åka tunnelbana eller buss är ett smidigt sätt att åka i storstaden och själva T-centralen ligger i nära anslutning till Gallerian. Det finns goda anslutningar med buss i innerstaden samt att den nyligen öppnade spårvagnen stannar utanför Gallerian. Vill du ta bilen så finns det ett P-Hus anslutet till köpcentrumet. Släng ett öga i katalogen för att ta del av bra erbjudanden från butikerna och jämföra kampanjer inför ditt besök.

Bläddra bland erbjudanden från exklusiva butiker i Gallerian

I centrala Stockholm står Gallerian som ett självklart val om du skall följa den senaste trenden och modet. I katalogen finner du nya kampanjer från välkända butiker och exklusiva varumärken så att du som kund enkelt ska kunna hitta det du söker. Vill du ta en paus i vardagen eller kanske avsluta besöket med en matbit så finns det restauranger med varierad lunch och caféer som passar alla smaker. I katalogen hittar du även välkända klädbutiker som Björn Borg, Bik Bok, Jack & Jones, Lindex, H&M, Dressman med flera. Det finns även ett brett utbud för dig som vill köpa elektronik, media, spel och leksaker till bra pris i katalogen från Gallerian. Du kan enkelt jämföra erbjudanden från olika butiker för att ge dig mer inspiration när du väl gör ditt besök och för att se till så att du göra bästa möjliga affär. Vid speciella lagerrensningar och super rea så kan det ibland vara begränsad tillgång, så titta i katalogen regelbundet så att du inte missar någon prisvärd kampanj.

Mängder av erbjudanden från butiker i Gallerian, snabbt och smidigt

Genom att ständigt bevaka kataloger och reklamblad från butiker i Gallerian så kan Bonial erbjuda dig ett enklare sätt att shoppa. Använd webben eller appen för att snabb få översikt över de mest aktuella kampanjer från olika butiker, restauranger och caféer som finns i Gallerian. Du kan snabbt jämföra kampanjer mellan olika butiker och även alltid vara redo om någon tidsbegränsad special kampanj dyker upp. Genom att ha Bonial som din shoppingpartner så slipper du gå igenom hela marknaden inför varje inköp. Du tittar smidigt upp vilka aktuella kampanjer som finns och kan ta ett mer informerat beslut när du gör ditt besök.

Mest sökta butiker i Gallerian

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden