Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Piteå

Erbjudanden och butiker i Gallerian Piteå

Gallerian Piteå kataloger

hals-sommar

Se katalog

Se katalog

Hälsokraft

hals-sommar

Digitala Kupongbutiken

Se katalog

Se katalog

Pressbyrån

Digitala Kupongbutiken

Erbjudanden - Hudvård

Se katalog

Se katalog

The Body Shop

Erbjudanden - Hudvård

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Pressbyrån

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Clas Ohlson

Duka & servera

Se katalog

Se katalog

Hälsokraft

Skönhet & hygien

Butiker i Gallerian Piteå

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Gallerian Piteå

AdressStorgatan 41, 941 32 Piteå


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 16

Söndagar: 12 - 16

Gallerian Piteå

Gallerian Piteå hittar du mitt i centrala Piteå på Gågatan med huvudingång från Storgatan. Gallerian har nu öppet alla dagar i veckan och senare tider för att möta kundernas behov. Den är unik då den är nybyggd från grund till tak, med en totalyta på cirka 7000kvm på 3 plan. I Gallerian huserar ett brett utbud av välkända varumärken, du kan både inspireras och hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och nyheterna. För att fullborda din trevliga shoppingupplevelse ta en fika, brunch, god lunch eller kanske en middag i något av gallerians caféer.

Ett komplett överskådligt utbud med prisvärda kampanjer och erbjudanden från Gallerian Piteå

Gallerian Piteå är full av bra kampanjer inom inredning, kläder, mode, livsmedel och självklart mycket mer. Är du intresserad av att göra fynd genom bra kampanjer från butikerna i gallerian titta då i katalogerna och reklambladen för att få en samling på det absolut mest prisvärda kampanjerna som är aktuella just då. Några av de butikerna du finner i katalogerna är Jack&Jones, Lindex-barn, MQ, Vero Moda, Scorett, Guldfynd med många flera. Vid det breda utbudet av butiker förekommer det ofta special erbjudanden, reor och lagerrensningar, framförallt vid skiftet av årstider. Det finns även fyra olika caféer att välja mellan beroende på vad som föredras på tallriken eller i glaset som paus från alla de billiga erbjudanden paketpriser och rabatter som erbjuds.

Bonial förenklar jakten efter prisvärda erbjudanden

Med hjälp av avancerad teknik och utarbetade samarbeten kan Bonial erbjuda dig som konsument tillgång till kataloger, reklamblad och andra rabatter som erbjuds av Gallerian Piteå. Detta leder till att du som konsument känner att du på ett enkelt sätt kan spara pengar och inte missar att utnyttja något prisvärt erbjudande som du skulle kunna dra nytta av. Då de flesta butiker är säsongsbaserade ändras trenderna ständigt, gamla erbjudanden försvinner och ersätts med nya, så håll kolla på appen genom att surfa in på Bonial antingen på webben eller appen så att du vet om du ska slå till om det är specialerbjudande eller rea i din favorit butik eller produkt.

Mest sökta butiker i Gallerian Piteå

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden