Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Uppsala

Erbjudanden och butiker i Gottsunda Centrum

Gottsunda Centrum kataloger

Damkläder

Se katalog

Se katalog

Lindex

Damkläder

The Denim Update

Se katalog

Se katalog

KappAhl

The Denim Update

Thank You Nature

Se katalog

Se katalog

KappAhl

Thank You Nature

Herrkläder

Se katalog

Se katalog

KappAhl

Herrkläder

Se katalog

Se katalog

Subway

Subcard

Se katalog

Se katalog

KappAhl

Confidence For Every Body

Butiker i Gottsunda Centrum

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Gottsunda Centrum

AdressValthornsvägen 7, 756 50 Uppsala


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 17

Söndagar: 11 - 17

Gottsunda Centrum

Gottsunda Centrum kännetecknas av lättillgänglighet vilket innebär ett brett och bra utbud av butiker, service, café och kultur. Centrumet erbjuder en trivsam miljö där det ibland kan hända något oväntat som överraskar, detta leder till att Gottsunda Centrum är en spännande, inspirerande mötesplats för alla smaker och plånböcker. Med butiker inom många kategorier vilket gör att det finns ett brett utbud av produkter, varor och tjänster att välja emellan. Till Gottsunda Centrum hittar du enkelt med busslinjerna 3, 7, 11, 12, 14, 42 som stannar precis framför entrén.

Genom prisvärda kampanjer och erbjudanden kan du på Gottsunda Centrum fynda billigt

Med de kataloger och reklamblad som finns tillgängliga från butikerna från Gottsunda Centrum finner du mängder av bra rabatter och nedsatta priser på Bonial appen. Är du intresserad av att fynda i Gottsundas butiker titta då i katalogerna från bland annat KappAhl, Life, Apoteket Hjärtat, Gunnars hund&katt. Vill du istället inspireras genom kultur finner du detta i Konstjord, Gottsunda Dans&Teater, Bibliotek Uppsala, Gottsunda, Kontanten eller Kulturpunktens reklamblad och kataloger.Vill du endast ta en fika eller lunch besök då Subway, Kens eller Trillers Mat och Bröd för att lockas av specialerbjudanden och rabatter inom mat och dryck.

Bonial appen kan effektivisera din shoppingupplevelse genom att planera dina köp i förväg

För att förhindra att göra dumma spontanköp som du sedan inser var för dyra eller onödiga, besök då Bonial för att innan ta del av de kataloger, reklamblad och andra specialerbjudanden från dina favoritbutiker. Du kan enkelt jämföra kataloger och reklamblad för att sedan avgöra vad som passar dina intressen, behov och ekonomi bäst. Bonial appen erbjuder alltid de senaste reorna och rabatterna från Gottsunda Centrum vilket är oerhört fördelaktig för dig som kund.

Mest sökta butiker i Gottsunda Centrum

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden