Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Växjö

Erbjudanden och butiker i Grand Samarkand

Grand Samarkand kataloger

Nu i kids' Pak

Se katalog

Se katalog

Subway

Nu i kids' Pak

Erbjudanden - Hudvård

Se katalog

Se katalog

The Body Shop

Erbjudanden - Hudvård

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Telia

Erbjudanden

Populära Mobiler

Se katalog

Se katalog

Telia

Populära Mobiler

Se katalog

Se katalog

Glitter

Nyheter

Se katalog

Se katalog

Telia

iPhone

Butiker i Grand Samarkand

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Grand Samarkand

AdressHejaregatan 32, 352 46 Växjö


Öpettider

Vardagar: 10 - 20

Lördagar: 10 - 18

Söndagar: 10 - 18

Grand Samarkand

Grand Samarknad i Växjö erbjuder ett 70-tal butiker, kaféer och restauranger. Med en yta på hela 22 000 kvadratmeter finner du det mest spännande inom mode och shopping. Det är ett fräscht shoppingcentrum med de flesta butikerna du kan önska dig. Grand Samarknad står för en skön mix av butiker, restauranger samt service med hög puls och aktivitet. Med det breda utbudet av matvaror, mode och inredning är det inte enbart bekvämt och enkelt att shoppa utan även roligt. I Gallerian har du full tillgång till Wi-fi och gratis parkering med totalt 1500 platser. Det är enkelt att färdas till Gallerian både med bil och buss, åker du kollektiv ska du åka med linjerna 3, 4 och 8 som stannar i direkt anslutning till köpcentrumet.

Mängder av prisvärda kampanjer och rabatter i katalogen från Grand Samarknad

Genom de kataloger och reklamblad som finns tillgängliga hittar du mängder av extra nedsatta priser och bra rabatter. Det finns många butiker som har lagerrensningar och rea priser på allt inom mode butiker som Bik Bok, Carlings, Cassels, Cubus, Flash, H&M, Gina Tricot, Indiska, JC, Jack & Jones, KappAhl Vero Moda och Volt. Är du istället intresserad av att äta och fika besök då bland annat Baked & Grill, Espresso House och McDonalds. Innan du tar ditt slutgiltiga beslut titta då runt bland de prisvärda kamapanjerna från Grand Samarknad för att se hur det erbjudandet står sig mot andra, ju mer kunskap och information desto bättre beslut kan du fatta.

Besök Bonial för att spara in tid och få pengar över till annat

Bonial appen ger dig snabb tillgång till kataloger och reklamblad och andra special erbjudanden från butikerna från Grand Samarknad. Då köpcentrumet är stort med ett brett utbud kan de vara svårt att veta var man ska börja sin shoppingtur, besök då redan innan butikerna för att ta del av reor och rabatter och på så vis planera hur din shoppingtur. Bonial ger dig en snabb och överskådlig bild av butikernas erbjudanden och du kan i lugn och ro hemma i soffan klicka dig igenom de olika butikerna utbud.

Mest sökta butiker i Grand Samarkand

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden