Hansa

Hansa citygalleria ligger i Malmös centrum och är en av de bästa mötesplatserna för shopping, lunch eller bara en kopp kaffe. Här finner du en mix av välkända varumärken, både klassiker och nya uppstickare. Du finner ett utbud av butiker inom Accessoarer, Skönhet & Hälsa, Teknik, Hem & Fritid samt Mat & Dryck. Färdas du med bil kan du parkera bekvämt på någon av de tre parkeringshusen som finns i närhet, Citygaraget, Hansagaraget eller P-huset Anna alla med nära anknytning till gallerian. Föredrar du hellre att åka buss går både Malmös stadsbussar och de skånska regionalbussarna till Studentgatan vilket är precis utanför Hansa. Med tåg åker du närmast till Malmö C eller Triangeln och går därifrån.

För att hitta prisvärda erbjudanden och kampanjer besök Hansa Citygallerias katalog

I katalogerna och reklambladen finner du prisvärda kampanjer och erbjudanden från alla butiker från Hansa citygalleria. Är du ute efter att shoppa det senaste inom herr och dam mode besök då katalogerna och reklambladen från Boomernag, Esprit, Kriss, Lexington, Gant, MQ, Brothers med flera. Vill du handla något till dina barn, barnbarn eller liknade besök då Harmoni Barn. Här kommer du att hitta mängder av bra rabatter och extra nedsatta priser.

Bonial appen ger dig oslagbara erbjudanden som gör det lätt för dig att fynda

Vid ett brett utbud av butiker kan det vara skönt att i förväg titta igenom de reor och kampanjer som är aktuella för tillfället. Bonial arbetar aktivt med att uppdatera katalogerna och reklambladen för att säkerställa att du som konsument inte missar ett special erbjudande eller lagerrensning från din favorit butik. Håll dig uppdaterad för att garantera att du inte går miste om den bästa dealen och reorna genom några snabba knapptryck på Bonial appen.

Hansa

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Hansa

Stora Nygatan, 211 37 Malmö


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 17

Söndagar: 12 - 17

Kataloger från Mode
sista
dagen!
Lookbook
Öppna katalog
Lexington CompanyLookbook
1
dag
kvar
MQ JACKOR
Öppna katalog
MQMQ JACKOR
28
dagar
kvar
Esprit Sommar Inspiration!
Öppna katalog
EspritEsprit Sommar Inspiration!
27
dagar
kvar
Whyred
Öppna katalog
AccentWhyred
49
dagar
kvar
Esprit Opening Cermony
Öppna katalog
EspritEsprit Opening Cermony
Butiker i Mode
Kataloger från Elektronik
56
dagar
kvar
Nyheter och erbjudanden!
Öppna katalog
TelenorNyheter och erbjudanden!
Butiker i Elektronik
Kataloger från Hälsa Och Skönhet
14
dagar
kvar
Kicks
Öppna katalog
KicksKicks
Butiker i Hälsa Och Skönhet
Mest sökta butiker i Hansa
Köpcentrum nära dig
Enastående erbjudanden