Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Östersund

Erbjudanden och butiker i Kärnan Östersund

Kärnan Östersund kataloger

Nyheter

Se katalog

Se katalog

Kicks

Nyheter

Outdoor

Se katalog

Se katalog

Sportringen

Outdoor

Badkläder

Se katalog

Se katalog

Sportringen

Badkläder

Elcyklar

Se katalog

Se katalog

Sportringen

Elcyklar

Se katalog

Se katalog

Sportringen

Alpint

Se katalog

Se katalog

Kicks

Atelier Rouge

Butiker i Kärnan Östersund

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Kärnan Östersund

AdressKyrkgatan 64, 831 34 Östersund


Öpettider

Vardagar: 10 - 18

Lördagar: 10 - 16

Söndagar: 12 - 16

Kärnan Östersund

I Östersund hittar du köpcentrum Kärnan. Kärnan byggdes 1966 som ett köpmannavaruhus. År 1989 och 2009 gjordes förändringar för att du som konsument skulle få en bättre shoppingupplevelse. Gallerian har ett brett sortiment med en variation av butiker för att rikta sig mot en bred målgrupp. För att ta dig lättast till Kärnan finns två olika ingångar, en på Kyrkgatan 64 och en på Prästgatan 45 i Östersund. Det breda sortimentet är för att du ska hitta det du söker och med förmånliga priser.

Mängder av rabatter och erbjudanden hos butiker i Kärnan

Innan du går och shoppar kan du planera dina inköp för att spara tid och pengar. Bläddra i kataloger och reklamblad för att finna erbjudanden och kampanjer på varor som intresserar dig. Genom att på ett enkelt och smitdigt sätt ha digital till alla prisvärda varor blir det lättare för dig att handla och ta del av rabatter. I Kärnan finns butiker som är noga valt för att du ska hitta allt nödvändigt du behöver. Är du ute efter kläder och mode, hittar du butiker som Joy, Sportringen, Nikia, Mr & Mrs och Fanny. Är du däremot ute efter att hitta prylar till hemmet och inredning hittar du butiker som Gallerix, Teknikmagasinet och Linnéan blommor. Köpcentrumet erbjuder även dig att ta en bit mat när du vill på caféet och restaurangen,

Det ska vara enkelt att hitta erbjudanden

Med Bonial digitala teknik som erbjuder kataloger och reklamblad blir det enklare för dig att hålla dig uppdaterad med aktuella erbjudanden. Butikerna i Kärnan har alltid något kampanj som du kan ta del av så att du kan få ett prisvärt erbjudanden som passar plånboken. Det breda utbudet gör så att du kan hitta något för dig, Kärnan har mode, elektronik, accessoarer, glasögon, klockor, skor, skönhet och hälsa och mycket mer.

Mest sökta butiker i Kärnan Östersund

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden