Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Malmö

Erbjudanden och butiker i Kronprinsen Köpcenter

Kronprinsen Köpcenter kataloger

Nummer 2

Se katalog

Se katalog

Life Butiken

Nummer 2

Nyheter - Barn

Se katalog

Se katalog

Lindex

Nyheter - Barn

Baby Sommarkläder

Se katalog

Se katalog

Lindex

Baby Sommarkläder

Specialerbjudanden

Se katalog

Se katalog

Hemköp

Specialerbjudanden

Se katalog

Se katalog

Lindex

Underkläder

Se katalog

Se katalog

Lindex

Beauty

Butiker i Kronprinsen Köpcenter

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Kronprinsen Köpcenter

AdressRegementsgatan 52, 217 48 Malmö


Öpettider

Vardagar: 10 - 18

Lördagar: 10 - 15

Kronprinsen Köpcenter

I Malmö i kvarteret Regementsgatan, Mariedalsvägen och Fågelbacksgatan hittar du köpcentrumet Kronprinsen som erbjuder shopping med över 20-tal butiker. Kronprinsen erbjuder en shoppingupplevelse för dig som konsument med modebutiker, serviceombud, mataffär och gym. Du finner gallerian på nedervåningen i kronprinshuset och du kan ta dig dit gåendes, med bil och även kommunalt. Buss nummer 4 och 8 stannar utanför Kronprinsen. Om du åker bil från E22 norrifrån, välj avfarten Malmö, vänster in på Drottninggatan och fortsätt frammåt på Regementsgatan så finner du gallerian på vänster sida. Från E66/E22 söderifrån kör du rakt in på Trelleborgsvägen och sen vänster på Stadiongatan och första avfarten i rondellen och sedan in på Mariedalsvägen så har du centrumet på höger sida. För att du så enkelt som möjligt ska komma dit och få en trevlig shoppingupplevelse, är det lätt att parkera i ett parkeringsgarage bredvid med 200 p-platser som har direktanslutning till Kronprinstorget.

Hitta prisvärda erbjudanden och bra kampanjer i Kronprinsen Köpcentrum

Du finner mängder av bra rabatter och prisvärda kampanjer på varor från butikerna i Kronprinsen genom att bläddra i de kataloger och reklamblad som du hittar på Bonial. Är du ute och letar efter kläder och är intresserad av mode hittar du butiker som Mirabell, Lindex och Annabelle. Om du är ute efter hälsoprodukter har du både Apotek hjärtat och Life Hälsobutiken. Efter shoppingen så kan du även handla mat inför kvällen på Hemköp. Innan du åker till köpcentrumet kan du titta runt bland de prisvärda kamapanjer i köpcentrumets butiker och jämföra priser eller hitta något som passar just dig.

Bläddra i kataloger och reklamblad hos Bonial

Förbered din shopping och planera vad du ska köpa genom att använda dig av Bonials hemsida eller applikation där du har tillgång till kataloger och reklamblad för att hitta prisvärda produkter. Du kan även ta en paus i shoppingen på Kronprinsen genom att titta på deras andra evenemang som styrs upp, som exempelvis modevisning. Även i centrumet kan du via appen se de aktuella erbjudanden butikerna har genom att bläddra i katalogerna och reklambladen för att du ska spara pengar och tid.

Mest sökta butiker i Kronprinsen Köpcenter

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP