Kronprinsen Köpcenter

I Malmö i kvarteret Regementsgatan, Mariedalsvägen och Fågelbacksgatan hittar du köpcentrumet Kronprinsen som erbjuder shopping med över 20-tal butiker. Kronprinsen erbjuder en shoppingupplevelse för dig som konsument med modebutiker, serviceombud, mataffär och gym. Du finner gallerian på nedervåningen i kronprinshuset och du kan ta dig dit gåendes, med bil och även kommunalt. Buss nummer 4 och 8 stannar utanför Kronprinsen. Om du åker bil från E22 norrifrån, välj avfarten Malmö, vänster in på Drottninggatan och fortsätt frammåt på Regementsgatan så finner du gallerian på vänster sida. Från E66/E22 söderifrån kör du rakt in på Trelleborgsvägen och sen vänster på Stadiongatan och första avfarten i rondellen och sedan in på Mariedalsvägen så har du centrumet på höger sida. För att du så enkelt som möjligt ska komma dit och få en trevlig shoppingupplevelse, är det lätt att parkera i ett parkeringsgarage bredvid med 200 p-platser som har direktanslutning till Kronprinstorget.

Hitta prisvärda erbjudanden och bra kampanjer i Kronprinsen Köpcentrum

Du finner mängder av bra rabatter och prisvärda kampanjer på varor från butikerna i Kronprinsen genom att bläddra i de kataloger och reklamblad som du hittar på Bonial. Är du ute och letar efter kläder och är intresserad av mode hittar du butiker som Mirabell, Lindex och Annabelle. Om du är ute efter hälsoprodukter har du både Apotek hjärtat och Life Hälsobutiken. Efter shoppingen så kan du även handla mat inför kvällen på Hemköp. Innan du åker till köpcentrumet kan du titta runt bland de prisvärda kamapanjer i köpcentrumets butiker och jämföra priser eller hitta något som passar just dig.

Bläddra i kataloger och reklamblad hos Bonial

Förbered din shopping och planera vad du ska köpa genom att använda dig av Bonials hemsida eller applikation där du har tillgång till kataloger och reklamblad för att hitta prisvärda produkter. Du kan även ta en paus i shoppingen på Kronprinsen genom att titta på deras andra evenemang som styrs upp, som exempelvis modevisning. Även i centrumet kan du via appen se de aktuella erbjudanden butikerna har genom att bläddra i katalogerna och reklambladen för att du ska spara pengar och tid.

Kronprinsen Köpcenter

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Kronprinsen Köpcenter

Regementsgatan 52, 217 48 Malmö


Öpettider

Vardagar: 10 - 18

Lördagar: 10 - 15

Kataloger från Mode
6
dagar
kvar
Flirty Folklore
LindexFlirty Folklore
27
dagar
kvar
Bebisar och barn
LindexBebisar och barn
54
dagar
kvar
AW17
LindexAW17
62
dagar
kvar
AW2017 - senaste barnkollektionen
LindexAW2017 - senaste barnkollektionen
54
dagar
kvar
seasonal must-haves
Lindexseasonal must-haves
Butiker i Mode
Kataloger från Hälsa Och Skönhet
25
dagar
kvar
ALLT FÖR KÄRLEKSFULL SOMMAR!
Kronans ApotekALLT FÖR KÄRLEKSFULL SOMMAR!
143
dagar
kvar
Kampanjer!
Kronans ApotekKampanjer!
54
dagar
kvar
Erbjudanden!
Life ButikenErbjudanden!
20
dagar
kvar
NYSTART!
Life ButikenNYSTART!
55
dagar
kvar
Nya vinklar av skönhet
Kronans ApotekNya vinklar av skönhet
Butiker i Hälsa Och Skönhet
Kataloger från Matbutiker
5
dagar
kvar
Hemlagat
HemköpHemlagat
1
dag
kvar
Erbjudanden
HemköpErbjudanden
Butiker i Matbutiker
Mest sökta butiker i Kronprinsen Köpcenter
Köpcentrum nära dig
Enastående erbjudanden