Kvarteret Igor

Mitt i Västerås hittar du kvarteret Igor, en galleria som är ett helt shoppingkvarter. År 2010 invigdes Kvarteret Igor om på nytt och gallrian blev en stor succé som bidrog till cityhandeln. Köpcentrumet Kvarteret Igor har ett brett urval i sina 40 butiker och resturanger med ett stort modefokus, du hittar även välsorterad livsmedelbutik och ett gym på taket. Letar du efter mode & kläder, produkter för hem & fritid, resturanger och elektronik kommer du att erbjudas detta. Du kan enkelt och lätt ta dig till centrumet till fots, med cykel, buss eller med bil. Kvarteret Igor är belägen mitt i Väster med entréer från Vasagtan, Smedjegatan och Stora torget. Åker du med buss så stannar tre olika busslinjer och åker du med bil finns det över 300 parkeringplatser i deras garage. Garaget erbjuder även gratis parkering på söndagar.

Hitta erbjudanden och kampanjer från butiker i Kvarteret Igor

Butikerna i Kvarteret Igor erbjuder dig olika prisvärda erbjudanden på deras produkter. I deras fyra våningsplan hittar du Västerås bästa shopping, med stans bästa shoppingutbud. Utbudet är brett och du hittar alltifrån skor och smink till inredning, kläder och mode. Är du ute efter att köpa kläder och skor så leta efter bra rabatter från Cubus, Vero Moda, Kappahl, Lindex, Scorett och många fler. Är du ute efter att köpa inredning och annat för hemmet hittar du Lagerhaus, Clas Ohlson, Panduro och fler. Är du sugen på att äta hittar du en mängd olika restauranger och caféer, med allt ifrån Sushi från Asien, hemgjord glass från Italien, tandorii från Indien till mexe från Libanon. Vill du ta en fika finns även en ett brett sortiment av delikatesser och kaffe från caféer.

En galleria med flera kampanjer under ett och samma tak

Om du besöker Kvarteret Igor kan du titta i kataloger och reklamblad från Bonail för att se vilka erbjudanden och kampanjer butikerna kan erbjuda dig. Så innan du går och handlar eller när du befinner dig i centrumet kan du se vilka butiker som har rabatter och prisvärda produkter genom att bläddra i kataloger och reklamblad genom hemsidan eller applikationen.

Kvarteret Igor

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Kvarteret Igor

VASAGATAN 25 722 15 VÄSTERÅS


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 17

Söndagar: 12 - 17

Kataloger från Mode
23
dagar
kvar
AW17
LindexAW17
31
dagar
kvar
AW2017 - senaste barnkollektionen
LindexAW2017 - senaste barnkollektionen
23
dagar
kvar
seasonal must-haves
Lindexseasonal must-haves
50
dagar
kvar
The Pink
LindexThe Pink
92
dagar
kvar
Höstgarderob - Magic Forest
LindexHöstgarderob - Magic Forest
Butiker i Mode
Kataloger från Möbler Och Inredning
105
dagar
kvar
Superkatalog till er som gillar pyssel!
Panduro HobbySuperkatalog till er som gillar pyssel!
30
dagar
kvar
Erbjudanden!
Panduro HobbyErbjudanden!
Butiker i Möbler Och Inredning
Kataloger från Elektronik
30
dagar
kvar
POWER 2 SURF
Tele2POWER 2 SURF
359
dagar
kvar
PRISLISTOR!
Tele2PRISLISTOR!
Butiker i Elektronik
Mest sökta butiker i Kvarteret Igor
Köpcentrum nära dig
Enastående erbjudanden