Erbjudanden och butiker i Linnégallerian

Linnégallerian

Upplev Växjö city centrum genom Linnégallerian. Hitta rabatter och erbjudanden i Linnégallerians reklamblad eller var den första som får reda på nya reor och kampanjer i Linnégallerians katalog. Linnégallerian har en bred blandning av butiker på marknivå och ger på den övre våningen liv åt Växjös professionella kultur med kontorslokaler och utbildningsverksamhet på övre plan. Hitta olika rabatter och erbjudanden i Linnégallerian finns 10 olika butiker där du kan shoppa allt du behöver, eller varför inte ta en fika på det mysiga caféet Espresso House. Du kan även ta del av Växjö Citys roliga events i Linnégallerian, som ofta firar högtider och säsongsrelaterade evenemang. Hitta till Linnégallerian lätt och enkelt då den ligger centralt på Storgatan, en av Sveriges längsta gågator. I Linnégallerian hittar du allt du behöver!

Erbjudanden och rabatter i Linnégallerian

I Linnégallerians katalog eller i deras reklamblad han du ta del av olika rabatter och erbjudanden för din shopping. När du besöker Linnégallerian kan du shoppa allt från kläder i populära butiker som Monki, Esprit, H&M, och Molido Fashion. Du kan även köpa teknik och elektronik i Teknikmagasinet, eller varför inte köpa smink eller skönhetsprodukter på Kiks? Börjar du bli trött i fötterna kan du ta en fikaEspressohouse eller köpa skavsårsplåster på Kronans Apotek.

Hitta nya erbjudanden och reor med Bonial

Om du utforskar Linnégallerian med Bonial behöver du aldrig missa en rea eller ett erbjudande igen. Du kan enkelt och lätt hitta shoppingen du behöver i din mobil med Bonials app eller i din webbläsare på Bonials hemsida. Kolla också i Linnégallerians katalog för mer erbjudanden och information för din shopping.

Linnégallerian

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Linnégallerian

Storgatan 10, 352 31 Växjö


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 16

Söndagar: 12 - 16

Kataloger från Hälsa Och Skönhet
35
dagar
kvar
Presenttips
KicksPresenttips
8
dagar
kvar
Julklappar
KicksJulklappar
8
dagar
kvar
Smink och skönhet
KicksSmink och skönhet
6
dagar
kvar
Skönhet
Kronans ApotekSkönhet
Butiker i Hälsa Och Skönhet
Kataloger från Mode
9
dagar
kvar
Halloween
TeknikmagasinetHalloween
8
dagar
kvar
Damkläder
EspritDamkläder
8
dagar
kvar
Herrkläder
EspritHerrkläder
Butiker i Mode
Mest sökta butiker i Linnégallerian
Köpcentrum nära dig
Enastående erbjudanden