Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Solna

Erbjudanden och butiker i Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia kataloger

Nu i kids' Pak

Se katalog

Se katalog

Subway

Nu i kids' Pak

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Pressbyrån

Erbjudanden

Digitala Kupongbutiken

Se katalog

Se katalog

Pressbyrån

Digitala Kupongbutiken

Wrap!

Se katalog

Se katalog

Subway

Wrap!

Se katalog

Se katalog

Subway

Subcard

Butiker i Mall of Scandinavia

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Mall of Scandinavia

AdressStärntorget 2, 169 56 Solna


Öpettider

MÅNDAG TILL SÖNDAG

FRÅN 10:00 TILL 20:00

Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia öppnades i November 2015 och är ett av Sveriges nyaste och modernaste köpcenter. Köpcentrumet ligger i den helt nya stadsdelen Arenastaden mitt bland kontor och bostäder, granne med Friends Arena. Du åker enkelt kommunalt med antingen pendeltåget eller tunnelbanestationerna Solna Centrum och Näckrosen. Åker du bil så finns det över 4000 parkeringsplatser i ett garage utöver de vanliga.

Mängder av kända butiker och små uppstickare i Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia är ett av det nyaste och modernaste köpcentrumet i Sverige. Här samlas stora butikskedjor som H&M, Clas Ohlson, Dressman, Kicks, Åhlen’s och många mer för att ge dig som bor eller jobbar i Arenastaden tillgång till deras välkänt breda och prisvärda sortiment. Du finner även butiker särskilda för Mall of Scandinavia som ger dig en extra anledning att besöka ett av Sveriges modernaste köpcenter. Titta i katalogen efter extra nedsatta varor och prisvärda kampanjer.

Hitta mängder av prisvärda kampanjer i katalogen

Mall of Scandinavia arbetar ständigt för att ge sina besökare en härlig shopping upplevelse och en del av det är att tillsammans med butikerna ta fram mängder av speciella kampanjer och extra nedsatta varor så att det skall vara värdefullt för dig som kund att åka dit. Bonial har samlat dessa prisvärda kampanjer i katalogen så att du enkelt kan se vad varje butik har tagit fram särskilt för Mall of Scandinavia. Genom att arbeta tillsammans med köpcentrum och butiker så kan Bonial ge dig som kund inte bara tillgång till ett otroligt brett utbud av kampanjer och reor utan även samla dem på ett och samma ställe.

Mest sökta butiker i Mall of Scandinavia

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden