Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Göteborg

Erbjudanden och butiker i NK Göteborg

NK Göteborg kataloger

Vårens bästa erbjudanden!

Se katalog

Se katalog

Albrekts Guld

Vårens bästa erbjudanden!

Smycken

Se katalog

Se katalog

Albrekts Guld

Smycken

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i NK Göteborg

AdressÖstra Hamngatan 42, 411 09 Göteborg


Öpettider

Måndag - fredag kl. 10.00-19.00

Lördag kl. 10.00-17.00

Söndag kl. 12.00-16.00

NK Göteborg

Söker du det mest exklusiva utbudet av kläder, kostymer, attiraljer och accessoarer så kommer du garanterat att uppskatta ett högklassigt utbud från NK Göteborg, som slog upp dörrarna i väst 1971. Utbudet på NK Göteborg ligger i högsta klass och ett 50-tal NK företagare representerar butiker med världskända varumärken. Söker du efter en shoppingupplevelse av högsta kaliber så är NK Göteborg ditt självklara val. Med flertalet parkeringshus i staden är det lätt att hitta parkering i närheten av Östra Hamngatan där NK Göteborg ligger. Åker du kommunalt så kan du ta både spårvagn och buss till Kungsportsplatsen.

Göteborgs bredaste sortiment av högklassiga varumärken

Du kan vara säker på att hitta det absolut mest exklusiva sortimentet när du besöker NK Göteborg. Med anrika samarbeten genom åren har olika exklusiva varumärken fått sin chans att bli representerade och sakta så har olika avdelningar växt fram och resultatet är ett varuhus i världsklass. Genom att titta i katalogen så kan du få tillgång till de olika kampanjer, erbjudanden och utförsäljningar som äger rum i NK Göteborgs varuhus. Då kvalitén är så hög så kan det verkligen löna sig att regelbundet hålla utkik efter extra nedsatta varor och special erbjudanden. Få en överskådlig bild av vilka olika aktuella kampanjer som finns just nu och spana in dina favoriter så går det smidigt när det är dags att handla.

Håll dig uppdaterad med kampanjer från Sveriges mest exklusiva köpcenter

Om du är trogen kund hos NK Göteborg så kan du enkelt ta del av varuhusets special erbjudanden genom att använda den smidiga appen från Bonial. Du ser enkelt vilka prisvärda kampanjer som är aktuella just nu och du kan planera ditt besök mycket bättre, så du slipper springa fram och tillbaka. Genom att vara insatt i de olika butikernas rabatter så kan du enkelt avgöra ifall ditt köp kommer räknas som ett kap eller inte.

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP