Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Strömstad

Erbjudanden och butiker i Nordby

Nordby kataloger

Grill & Terass

Se katalog

Se katalog

Järnia

Grill & Terass

Vår meny

Se katalog

Se katalog

Max Hamburgare

Vår meny

Tuffa Bilar

Se katalog

Se katalog

Hobbex

Tuffa Bilar

Basplagg

Se katalog

Se katalog

Gina Tricot

Basplagg

Se katalog

Se katalog

Gina Tricot

Nyheter-Dam

Se katalog

Se katalog

Lindex

Damkläder

Butiker i Nordby

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Nordby

Adress452 70 Strömstad


Öpettider

Måndag – Fredag: 10 – 20

Lördag – Söndag: 10 – 19

Nordby

Vill du besöka en shoppa smart så besök Nordby Köpcenter och gå runt bland över 100 butiker som erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster vare sig du vill köpa nya kläder och skor, gå till frisör eller skönhetssalong, storhandla på något av matvaruhusen eller utföra post och bankärenden. Nordby Köpcenter erbjuder dig som kund veckans deal, där du kan fynda extra billiga varor och även se andra konsumenters åsikter. Köpcentrumet ligger beläget längs med E6 en bit norr om Strömstad. Det är alltså ett utmärkt alternativ om du bor i Norge och vill köpa Svenska varor över gränsen.

Prisvärda erbjudanden och fokus på bra kampanjer från butikerna i Nordby Köpcenter

Du hittar mängder med bra shopping i Nordby Köpcenter och varje vecka så får du ta del av veckans deal som brukar vara ännu billigare än de vanliga redan prisvärda erbjudanden som du hittar i katalog och reklamblad. Det breda utbudet ändras och det tillkommer konstant nya unika kampanjer som ser till att du får mer för pengarna. Det finns gott om butiker för dig som vill köpa trendiga kläder och mode såsom Bik Bok, Brothers, Carlings, Gina Tricot, H&M och många fler. Det finns ofta roliga evenemang och tävlingar för att förgylla ditt besök i Nordby Köpcenter.

Bonial ger dig ett enkelt och smidigt sätt att ta del av kampanjer från Nordby Köpcenter

Genom att kontinuerligt kontrollera vilka unika kampanjer, prisvärda erbjudanden och stora rabatter som finns tillgängliga så kan du med ett knapptryck via webb eller smartphone digitalt få tillgång till en hel värld av shopping. Eftersom sortiment och kampanjer ofta ändras brukade det vara svårt att veta vad som var aktuellt just nu. Men tittar du in ofta så missar du inte någon kortvarig lagerrensning, säsongskampanj eller utförsäljning.

Mest sökta butiker i Nordby

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden