Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Örnsköldsvik

Erbjudanden och butiker i Oskargallerian

Oskargallerian kataloger

Nyheter

Se katalog

Se katalog

Kicks

Nyheter

Designade Damglasögon

Se katalog

Se katalog

Smarteyes

Designade Damglasögon

hals-sommar

Se katalog

Se katalog

Hälsokraft

hals-sommar

Nyheter

Se katalog

Se katalog

Glitter

Nyheter

Se katalog

Se katalog

Polarn och Pyret

Sommarfavoriter!

Se katalog

Se katalog

Gina Tricot

Nyheter-Dam

Butiker i Oskargallerian

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Oskargallerian

AdressLassarettgatan 20, 891 33 Örnsköldsvik


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 16

Söndagar: 12 - 16

Oskargallerian

Upptäck shopping, rabatter och erbjudanden i Oskargallerian i Örnsköldsvik. I Oskargallerian kan du träffa vänner och äta lunch eller fika på någon av Oskargallerians restauranger eller caféer. Du kan shoppa allt du behöver på Oskargallerians tre våningsplan som är fyllda med välkända varumärken som erbjuder allt inom mode, heminredning och fritid. Oskargallerian byggdes år 1964 och har sedan dess varit en av traktens mest populära besöksmål. 2005 totalrenoverades byggnaden och innehåller nu 37 butiker, caféer och restauranger, vilket betyder att när du besöker Oskargallerian behöver du inte oroa dig för att sakna något, allt du behöver finns under samma tak. Du kan enkelt och bekvämt ta dig till Oskargallerian, som finns i centrala Örnsköldsvik, korsningen Lasarettsgatan/Centralesplanaden. Oskargallerian ligger nära busstationen och både linje 1 och linje 5 stannar vid Oskargallerian. Med tåg kan du åka Botniabanan till Örnsköldsvik Centralstation, som ligger inom gångavstånd från Oskargallerian.

 

Shoppa allt du behöver på Oskargallerian

När du shopparOskargallerian kan du välja mellan ett fantastiskt utbud. Titta i Oskargallerians reklamblad eller katalog för att hitta olika rabatter och erbjudandenböcker, skor, dagligvaror, kläder och mera. Du kan spana in utbudet i populära kedjor såsom Bik Bok, Brothers, Carlings och H&M, eller varför inte ta en fika på det mysiga Café Blåbär eller på Café Oskar.

Ta del av Oskargallerians utbud med Bonial

Oskargallerian och dess 37 olika butiker har mycket shopping att erbjuda, och om du väljer att utforska Oskargallerian med Bonial får du snabbt och enkelt tillgång till de bästa rabatterna och erbjudandena.

Mest sökta butiker i Oskargallerian

Utvalda erbjudanden