PK - Huset

Shoppa billigt i PK-huset – varuhuset som ligger i hjärtat av modestockholm. Titta i PK-husets katalog för erbjudanden och rabatter. Eller varför inte kolla i PK-husets reklamblad för att enkelt ta del av utbudet ur 20 olika butiker och caféer, där heta svenska och internationella modeartiklar, lyxiga accessoarer och en mängd skönhetsprodukter väntar. PK-huset ligger i korsningen mellan Hamngatan och Norrlandsgatan i Stockholm, mitt i Stockholms shoppingdistrikt och har varit en populär destination sen det byggdes år 1974, med sitt breda utbud av butiker, shopping och fritidsnöjen. Ta dig till PK-huset idag genom att ta en kort promenad från en av T-banestationerna. Du kan välja mellan T-centralen, Östermalmstorg och Kungsträdgården. Du kan också åka med busslinje 57 eller 76 som ligger i närheten, och från Norrmalmstorg kan du ta spårvagnen. Se SL:s reseplanerare för mer information. Väljer du att köra med bil kan du parkera i parkeringshuset Parkaden, med infart från Regeringsgatan 47–55 och Malmskillnadsgatan 38.

Shoppa mode och märkesvaror billigt med erbjudanden från PK-huset

När du shoppar i PK-huset kan du välja mellan otaliga märkesvaror och modevaror från klädhandlare som det trendiga Boomerang, Polarn och Pyret, eller exklusiva Acne Studios. Du kan även uppmärksamma någon du tycker om med smycken från Zanzlösa Zmycken, Ur&Penn eller Hallbergs Guld. Och om du blir trött kan du ta en fika på Coffeehouse by George eller dricka nyttiga och uppfriskande smoothies på Joe and the Juice.

Upptäck PK-husets utbud med Bonial

Om du använder Bonial kan du enkelt ta del av erbjudanden eller olika rabatter i din webbläsare eller mobil genom Bonials app. Välkommen att upptäcka PK-huset med Bonial.

PK - Huset

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i PK - Huset

Norrlandsgatan 3 111 47, Stockholm


Öpettider

Vardagar: 10 - 20

Lördagar: 10 - 18

Söndagar: 11 - 17

Kataloger från Mode
2
dagar
kvar
Slutspurt med 70% rea!
Ur & PennSlutspurt med 70% rea!
31
dagar
kvar
LOOKBOOK
Ur & PennLOOKBOOK
31
dagar
kvar
Armbandsur
Ur & PennArmbandsur
Butiker i Mode
Kataloger från Hälsa Och Skönhet
2
dagar
kvar
Samarbete med sparadiset
The Body ShopSamarbete med sparadiset
23
dagar
kvar
Erbjudanden!
The Body ShopErbjudanden!
150
dagar
kvar
The Body Shop X Natura
The Body ShopThe Body Shop X Natura
Butiker i Hälsa Och Skönhet
Kataloger från Barnartiklar Och Leksaker
22
dagar
kvar
Snart börjar skolan om
Polarn Och PyretSnart börjar skolan om
51
dagar
kvar
NEW IN
Polarn Och PyretNEW IN
Butiker i Barnartiklar Och Leksaker
Mest sökta butiker i PK - Huset
Köpcentrum nära dig
Enastående erbjudanden