Rosen Gallerian

Mitt i Huskvarna hittar du den personliga Rosengallerian som har ett utvalt antal butiker som kan erbjuda dig mode & kläder, produkter för hem & fritid, olika restaurang alternativ och även serviceombud för post samt att Swedbank finns närvarande om du behöver utföra bankärenden. Rosengallerian är ett mycket personligt köpcenter och har valt ut butiker som skall avspegla besökarnas behov. Du kan storhandla mat i matvaruhuset och välja ut delikatesser från den exklusiva saluhallen. Personalen i butikerna är mycket trevliga och har du frågor om produkters funktion så svarar dem gärna på dina frågor. I centrumet finns ett 30-tal butiker och du hittar Rosengallerian längs med huvudgatan i Huskvarna.

Hitta dina favoritkampanjer från butiker i Rosengallerian

Butikerna i Rosengallerian erbjuder dig som kund en mängd olika prisvärda erbjudanden och rabatter på deras produkter. Är du ute efter att köpa kläder och skor så leta efter bra rabatter från Brolins Skor, KappAhl, Lindex och MQ. Behöver du storhandla så kan med ett enkelt knapptryck hitta kataloger och reklamblad från Willys och göra riktigt bra fynd. Är du sugen på delikatesser från Huskvarna Saluhall så är du varmt välkommen in i Rosengallerian för att sukta smaklökarna och som vanligt så kan du hitta rabatterade priser i katalogen.

Ett helt köpcentrums kampanjer på ett och samma ställe

Genom titta i kataloger och reklamblad från Bonial så kan du snabbt få en översikt över de aktuella kampanjerna och selektera ut det just du vill ha. Genom att konsultera Bonial innan eller under dina köp så får du en bättre bild av vad som faktiskt finns tillgängligt och kan undvika att göra några förhastade beslut. Bonial arbetar för att innehållet i kataloger, reklamblad och andra kampanjer alltid skall vara uppdaterat så glöm inte att regelbundet titta in på webben eller smartphone.

Rosen Gallerian

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Rosen Gallerian

Rosenhuset, 561 24 Huskvarna


Öpettider

Vardagar 10–18

Lördagar 10–14

Kataloger från Elektronik
44
dagar
kvar
Sentens kök & förvaring
Öppna katalog
Electrolux HomeSentens kök & förvaring
240
dagar
kvar
Inspiration badrum
Öppna katalog
Electrolux HomeInspiration badrum
107
dagar
kvar
Sentens Förvaring 2017
Öppna katalog
Electrolux HomeSentens Förvaring 2017
1
dag
kvar
Bjud in sommaren i köket!
Öppna katalog
Electrolux HomeBjud in sommaren i köket!
Butiker i Elektronik
Kataloger från Mode
4
dagar
kvar
5 must HAVES
Öppna katalog
Lindex5 must HAVES
39
dagar
kvar
Midsummer Dreams
Öppna katalog
LindexMidsummer Dreams
Butiker i Mode
Kataloger från Matbutiker
6
dagar
kvar
Denna veckas superpriser!
Öppna katalog
WillysDenna veckas superpriser!
Butiker i Matbutiker
Mest sökta butiker i Rosen Gallerian
Köpcentrum nära dig