Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Luleå

Erbjudanden och butiker i Smedjan Galleria

Smedjan Galleria kataloger

iPhone

Se katalog

Se katalog

Telia

iPhone

Duka utomhus

Se katalog

Se katalog

Hemtex

Duka utomhus

Populärt just nu

Se katalog

Se katalog

Ur & Penn

Populärt just nu

Bikinis

Se katalog

Se katalog

Twilfit

Bikinis

Se katalog

Se katalog

Make Up Store

Eyes

Se katalog

Se katalog

Lindex

Lindex x Joy Zandén

Butiker i Smedjan Galleria

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Smedjan Galleria

AdressStorgatan 36, 972 31 Luleå


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 16

Söndagar: 12 - 16

Smedjan Galleria

Välkommen att shoppa i Smedjan Galleria där du alltid kan hitta det senaste modet till ett billigt pris. Beställer du Smedjan Gallerias katalog får du de bästa erbjudandena och rabatterna och om du tittar i Smedjan Gallerias reklamblad vet du alltid när nästa rea är på gång. Smedjan Galleria invigdes 2002 och har sedan dess blivit Luleås självklara shoppingfavorit. Detta märks i att Smedjan Galleria idag är Norrbottens största galleria där du finner ett brett utbud av billiga varor så väl som lyxiga märkesvaror. På totalt fyra plan finns 33 olika butiker samt konditori och kafé. Eftersom Smedjan Galleria ligger vid Storgatan i centrala Luleå är det enkelt att komma hit med bil eller buss. Smedjan Galleria är även på gångavstånd till Luleå Centralstation och till höger om entrén ligger busshållplatsen där du kan ta bussen ut till omnejden. I Smedjan Galleria hittar du rätt erbjudande för dig.

All shopping du kan önska i Smedjan Galleria

När du väljer att shoppa i Smedjan Galleria kan du utforska 33 olika butiker och hitta det bästa för dig inom mode, sport och fritid, heminredning med mera. Du kan shoppa i välkända butiker såsom The Body Shop, Kappahl, Life, Lindex, Clas Ohlson, Monki och Twilfit. Du kan även hitta nya lokala favoriter som till exempel Smedjan Kiosk och Spel, Dea Axelsson och Lokal Mat och Kafé.

Upptäck erbjudanden i Smedjan Galleria med Bonial

Om du utforskar Smedjan Galleria med Bonial kan du shoppa med de bästa erbjudandena och rabatterna. Få ut det mesta ur din shopping med Bonial i din mobil eller i din webbläsare.

Mest sökta butiker i Smedjan Galleria

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden