Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Sollentuna

Erbjudanden och butiker i Stinsen

Stinsen kataloger

Prislista mobilt bredband

Se katalog

Se katalog

Telenor

Prislista mobilt bredband

Hamburgare

Se katalog

Se katalog

Burger King

Hamburgare

King Jr. Meal

Se katalog

Se katalog

Burger King

King Jr. Meal

Förvaring

Se katalog

Se katalog

Clas Ohlson

Förvaring

Se katalog

Se katalog

Esprit

Herrkläder

Se katalog

Se katalog

Kicks

Makeup

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Stinsen

AdressGlimmervägen 10, 191 31 Sollentuna


Öpettider

Vardagar: 10 - 20

Lördagar: 10 - 18

Söndagar: 11 - 18

Stinsen

Shoppa fika och umgås i Stinsen i Häggvik. Stinsen startade som en bilhandlare men efter en ombyggnad kunde Stinsen år 1995 har Stinsen blivit den lokala favoriten då den byggts om till ett köpcenter. Stinsen är idag fyllt av allt du kan önska dig med rabatter och erbjudanden inom mode, heminredning sport och fritidsartiklar, barn, skor och skönhet såsom frisörer eller manikyrister i toppklass. Under de senaste åren har anläggningen renoverats och utökats kraftigt, men det finns fortfarande kvar en del saker som påminner om att det har varit en bilhandel. Stinsen kan du välja mellan flera olika butiker, restauranger och caféer i en fräsch miljö i två plan. Alla är välkomna och alla kan hitta något på Stinsen i Häggvik. Vill du hitta till Stinsen kan du ta pendeltåget till Häggvik Station och promenera därifrån. Det tar ungefär 10 minuter. Från Sollentuna Station kan du även ta buss 522 eller 514 för en resetid på ungefär 6 minuter.

Hitta nya erbjudanden och rabatter på Stinsen i Häggvik

Stinsen erbjuder alltid bra service i fräscha och trevliga lokaler samtidigt som du alltid hittar mode och shopping som passar dig i Stinsens butiker. Du kan shoppa för dig själv eller presenter till någon du tycker om i lyxiga butiker som Guldfynd, MQ och The Body Shop, eller ta hand om olika ärenden på serviceställen som Stinsens Skrädderi & kemtvätt eller Giorgio Sko & Nyckelservice. Kan du inte bestämma dig för vad för present du ska köpa är ett av Stinsens presentkort en bra idé. Med presentkortet ger du vänner eller familj en möjlighet att köpa vad de vill i hela gallerian.

Upptäck Stinsens erbjudanden med Bonial

Shoppar du med Bonial kan du ta del av ett enormt utbud av erbjudanden och rabatter. Du kan använda Bonial i din mobil eller i din webbläsare.

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP