Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Luleå

Erbjudanden och butiker i Strand Galleria

Strand Galleria kataloger

Erbjudanden

Se katalog

Se katalog

Pressbyrån

Erbjudanden

Nyheter

Se katalog

Se katalog

Kicks

Nyheter

Digitala Kupongbutiken

Se katalog

Se katalog

Pressbyrån

Digitala Kupongbutiken

Bestsellers

Se katalog

Se katalog

Peak Performance

Bestsellers

Se katalog

Se katalog

Cubus

Nyheter - Herr

Se katalog

Se katalog

Kicks

Atelier Rouge

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Strand Galleria

AdressStorgatan 33, 972 32 Luleå


Öpettider

Vardagar: 10 - 18

Lördagar: 10 - 16

Söndagar: 12 - 16

Strand Galleria

Shoppa i Strand Galleria där du hittar allt du behöver i 23 olika butiker med café och restaurang som har tagit plats i gallerian. Gallerian har byggts om för att skapa större öppenhet och bättre tillgänglighet för dig som shoppar. Samtidigt har byggnaden omformats med ny teknik som har halverat energiförbrukningen i Strand Galleria. Därför gör du det miljövänliga valet när du shoppar i Strand Galleria. Läs Strand Gallerias katalog eller deras reklamblad för att ta del av olika erbjudanden och rabatter. För att hitta till Strand Galleria från Luleå Centralstation kan du köra över Prästgatan för att sedan svänga vänster till Magasingatan. Ta sedan 3:e avfarten i rondellen in på Smedjegatan och så ser du att Strand Galleria finns på höger sida. Busslinje 2, 3 och 7 går även från Luleå Centralstation till Strand Galleria om du föredrar att resa med kollektivtrafik.

Hitta rabatter och erbjudanden i Strand Galleria idag

I Strand Gallerias reklamblad hittar du nya sätt att shoppa smart och billigt då du alltid kan hitta nya erbjudanden och rabatter. Med Strand Gallerias katalog kan du planera ditt besök i förväg genom att kolla in utbudet ur klädbutiker som till exempel Joy, Gant, Peak Performance, Intersport och Cubus. Du hittar även frisörer som Frisyrverket eller Attityd i Strand Galleria. Välkommen!

Upptäck nya rabatter och erbjudanden med Bonial

När du shoppar med Bonial i din webbläsare eller mobil kan du smidigt och enkelt ta del av de bästa rabatterna och erbjudandena som gör din shopping billig och bra.

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden