Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Stockholm

Erbjudanden och butiker i Sturegallerian

Sturegallerian kataloger

Nyheter Dam

Se katalog

Se katalog

Lexington Company

Nyheter Dam

Utförsäljning!

Se katalog

Se katalog

Twilfit

Utförsäljning!

Sommarnyheter

Se katalog

Se katalog

Lexington Company

Sommarnyheter

Utförsäljning

Se katalog

Se katalog

MQ

Utförsäljning

Se katalog

Se katalog

Scorett

Sommar - Dam

Butiker i Sturegallerian

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Sturegallerian

AdressStureplan 4, Stockholm 114 35


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 17

Söndagar: 12 - 17

Sturegallerian

Välkommen att shoppa, äta, fika och umgås i Sturegallerian där du kan hitta alla varor du behöver. Sturegallerian är en galleria med exklusiva butiker och billiga alternativ vid Östermalms charmiga Stureplan. Mitt i centrala Stockholm erbjuder Sturegallerian mångsidig shopping i 64 olika butiker för dig som letar efter det bästa i en vacker miljö. Sturegallerian sträcker sig genom historiska miljöer i de äldre delarna av Stockholm. Sedan Sturegallerian byggdes mellan åren 1986 och 1989 har shoppare haft chansen att hitta mode, inredning, sport, fritidsartiklar och skönhetsartiklar med mera. Vill du köra bil till Sturegallerian från Stockholm kan du köra Strömgatan mot södra Blasieholmshamnen för att sen köra över Stallgatan mot Nybrohamnen och sen över Nybroplan. Ta sedan Birger Jarlsgatan mot Sturegatan så ser du Sturegallerian på höger sida.

Upptäck Sturegallerians breda utbud

När du besöker Sturegallerian kan du ta del av mängder av prisvärda erbjudanden och rabatter genom att titta i deras katalog. Du kan även kolla i Sturegallerians reklamblad för att få information från reor från butiker som Babyshop, Bang och Olufsen, Konditoriet, Twilfit, Wink, Zara, Naked Juicebar och Monroe. I Sturegallerian kan du även få en manikyr till ett billigt pris hos manikyristerna N&G Nails, och du kan få en hårklippning hos frisörerna Headspot. Många butiker i Sturegallerian erbjuder ofta lagerrensningar och reor efter säsong och om du kollar i Sturegallerians reklamblad hittar du ofta rea i butiker som My Closet, MQ, Gateau och CC Skor.

Nyttja Sturegallerians prisvärda erbjudanden med Bonial

Med Bonial i din mobil eller webbläsare kan du lätt och smidigt ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Det är enkelt och bekvämt att kunna ta förbereda sin shopping innan man ger sig ut och med Bonial kan du jämföra flera reklamblad och erbjudanden sida vid sida. Välkommen att shoppa med Bonial idag!

Mest sökta butiker i Sturegallerian

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP