Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Tanumshede

Erbjudanden och butiker i Tanum Shoppingcenter

Tanum Shoppingcenter kataloger

Subcard

Se katalog

Se katalog

Subway

Subcard

Chunky Boots

Se katalog

Se katalog

Scorett

Chunky Boots

Vitvaror

Se katalog

Se katalog

Elon

Vitvaror

New Arrivals

Se katalog

Se katalog

Scorett

New Arrivals

Se katalog

Se katalog

Life Butiken

Hälsobarometern 2020

Se katalog

Se katalog

Life Butiken

Live Life - nr3 2020

Butiker i Tanum Shoppingcenter

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Tanum Shoppingcenter

AdressBrehogsvägen 5 457 32 Tanumshede


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 17

Söndagar: 11 - 17

Tanum Shoppingcenter

I Tanum Shoppingcenter shoppar du billigt, enkelt och lätt. I 53 olika butiker, restauranger och caféer i trevlig miljö hittar du allt du behöver och eftersom Tanum Shoppingcenter lägger stor vikt på trivsel för sina besökare behöver du inte trötta ut dig under din shoppingtur. Tanum Shoppingcenter har också ett stort utbud av butiker inom mode och interiör. I Tanum kan du också hitta vackra hällristningar vilka är en del av UNESCO:s världsarv och deras historik kommer att göra din upplevelse och vistelse ännu mer spännande. Att hitta till Tanum Shoppingcenter är enkelt– sväng bara av från E6:an till antingen Lurvägen från norr. Om du kommer från söder svänger du av vid Tanumsmötets avfart.

Shoppa ur ett brett utbud i Tanum Shoppingcenter

Förutom de kända kedjorna kan du även upptäcka flera nya och spännande klädkoncept i Tanum Shoppingcenter. Om du tittar i Tanum Shoppingcenters katalog kan du hitta förmånliga erbjudanden eller rabatter i centret som täcker de flesta branscher och behov. I Tanum Shoppingcenter finns både Coop Extra och Sveriges mest spännande livsmedelbutik –Marlino’s Fisk & Skaldjur – med en säljande färskvaruprofil. Det finns även samt en stor sportaffär vid namn Hanssons som kommer att täcka de flesta behov för dig som är sportig.

Hitta rea och rabatter i Tanum Shoppingcenter med Bonial

När du shoppar med Bonial i din mobil eller webbläsare kan du använda dig av erbjudanden och rabatter för att göra din shopping billig. För att lätt och smidigt kunna ta förbereda din shopping innan du ger dig iväg kan du med Bonial jämföra flera reklamblad och erbjudanden sida vid sida. Välkommen att shoppa med Bonial idag!

Mest sökta butiker i Tanum Shoppingcenter

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden