Erbjudanden och butiker i Torp Köpcentrum

Torp Köpcentrum

Längs med E6, en kort bit nordväst om Uddevalla hittar du Torp Köpcentrum som förser regionen med shopping och möjlighet till avkoppling och kanske en matbit i restaurangen. Du hittar ett brett utbud av butiker vare sig du är vill köpa mode & accessoarer, barnkläder, dagligvaror, data & elektronik, hälsa & skönhet, heminredning, sport och fritid samt ett brett serviceutbud. Du hittar enklast till Torp Köpcentrum genom att följa E6 och svänga av där det är skyltat. Vill du åka buss Västtrafik med linje 2, 4, 840, 850, 870 och 903. Med brett urval av butiker för alla smaker så kan du vara säker på att få en trevlig shoppingupplevelse.

Hitta prisvärda erbjudanden genom att titta i katalogen för Torp Köpcentrum

Hitta mängder av bra rabatter, extra nedsatta priser på produkter och tjänster från butikerna i Torp Köpcentrum genom de kataloger och reklamblad som finns tillgängliga. Det finns många butiker som är specialiserade på sitt område och skulle du t.ex vilja handla heminredning så titta i katalogen efter prisvärda erbjudanden från Bauhaus, Hemtex, Indiska, Cervera, Coop Forum och Nille. Beroende på säsong och så kan det ibland vara lagerrensningar med extra nedsatta priser, så bevaka ibland katalogen så att du inte missar en fantastisk deal.

Bonial ger dig ett större utbud av prisvärda kampanjer

Bonial arbetar kontinuerligt med att samla bra rabatter och produkter med nedsatt pris och presentera dem för dig som konsument i en katalog där du överskådligt kan se vilka kampanjer som gäller för vilka produkter, från vilken butik. Eftersom reapriser och specialkampanjer snabbt kan ändras så är det viktigt att alltid ha aktuell information och med Bonial’s teknik så sköts detta mycket enkelt.

Torp Köpcentrum

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Torp Köpcentrum

Torp Köpcentrum, 451 76 UDDEVALLA


Öpettider

Måndag-Fredag: 10-20

Lördag-Söndag: 10-18

Mest sökta butiker i Torp Köpcentrum
Köpcentrum nära dig