Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Valbo

Erbjudanden och butiker i Valbo Köpcentrum

Valbo Köpcentrum kataloger

iPhone

Se katalog

Se katalog

Telia

iPhone

Lookbook

Se katalog

Se katalog

Jeansbolaget

Lookbook

Specialerbjudanden

Se katalog

Se katalog

Coop Forum

Specialerbjudanden

IKEA Företag

Se katalog

Se katalog

IKEA

IKEA Företag

Se katalog

Se katalog

IKEA

Sovrum

Se katalog

Se katalog

Coop Forum

Grönsaksguiden

Butiker i Valbo Köpcentrum

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Valbo Köpcentrum

AdressValbovägen 307-309, 818 32 Valbo


Öpettider

Vardagar: 10 - 20

Lördagar: 10 - 18

Söndagar: 11 - 18

Valbo Köpcentrum

Välkommen att besöka butikerna, caféerna och restaurangerna i Valbo Köpcentrum för att äta, fika, shoppa och umgås. Sedan öppningen år 1970 har Valbo Köpcentrum blivit en populär mötesplats i området och erbjuder idag shopping i 60 olika butiker. Hitta till Valbo Köpcentrum genom att köra riksväg 80 från Gävle och följer skyltarna till Valbo Köpcentrum tills du är framme. Om du vill lämna bilen och åka buss kan du åka linje 41 från vägen och Valbo Köpcentrum är sista stoppet. Besök Valbo Köpcentrum idag för förstklassig shopping!

Upptäck nya rabatter och rea i Valbo Köpcentrum

När du shoppar i Valbo Köpcentrum kan du vara säker på att hitta allt du behöver. Vill du till exempel köpa inredning till ditt hem kan du kolla in butiker som Hemtex, Cervera, Indiska, Panduro Hobby och det lokala Smaksak. Om du är sugen på att köpa nya kläder kan du shoppa i butiker som B Young, Cubus, Bik Bok, Dea Axelssons, Dressman, Flash och Gina Trikot. Om du behöver köpa sportartiklar kan du besöka Hööks Hästsport, eller Intersport. Vill du ha något inom teknik kan du shoppa i Kjell och Company, Hobbex, Telia, Elgiganten Phonehouse eller Clas Ohlson.

Shoppa enkelt och billigt med erbjudanden från Bonial

Om du lätt och smidigt vill ha reda på nya erbjudanden och rabatter så kan du shoppa med Bonial. Använd Bonial i din mobil eller i din webbläsare för att enkelt kunna jämföra olika reor och billiga varor. Eller varför inte jämföra dina favoritbutikers kataloger för att få reda på vilken som erbjuder bäst pris? Välkommen att shoppa med Bonial idag!

Mest sökta butiker i Valbo Köpcentrum

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden