Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Södertälje

Erbjudanden och butiker i Varuhuset Kringlan

Varuhuset Kringlan kataloger

Special erbjudande för dig

Se katalog

Se katalog

Ica Supermarket

Special erbjudande för dig

VITAMINER & MINERALER

Se katalog

Se katalog

Hälsokraft

VITAMINER & MINERALER

50% Allt i Guld

Se katalog

Se katalog

Ur & Penn

50% Allt i Guld

För Hemmet

Se katalog

Se katalog

Gamestop

För Hemmet

Se katalog

Se katalog

Twilfit

Utförsäljning!

Se katalog

Se katalog

Flash

Utförsäljning

Butiker i Varuhuset Kringlan

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Varuhuset Kringlan

AdressStorgatan 4 151 27 Södertälje


Öpettider

Vardagar: 10 - 19

Lördagar: 10 - 16

Söndagar: 11 - 16

Varuhuset Kringlan

Sedan 1965 har Varuhuset Kringlan fungerat som en rolig mötesplats för hela familjen. I Varuhuset Kringlan kan du shoppa mode, inredning, sportartiklar och mycket mer till förmånliga priser i 38 olika butiker och restauranger. Titta i Varuhuset Kringlans katalog eller beställ deras reklamblad för att ha koll på de bästa lagerrensningarna och reorna. Du hittar lätt och smidigt till Varuhuset Kringlan genom att köra bilen från Stockholm över landsväg 226 i nordvästlig riktning mot Södertälje Centrum och följ sedan skyltarna mot Varuhuset Kringlan.

Erbjudanden och rabatter i Varuhuset Kringlan

När du shoppar i Varuhuset Kringlan hittar du allt du behöver inom böcker, smycken, spel, elektronik, kläder, frisörer, caféer och restauranger. Välkommen att utforska Varuhuset Kringlan för att få ta del av billiga priser och förmånliga rabatter idag. Du kan shoppa allt du behöver i populära butiker som till exempel Akademibokhandeln, Kicks, Flash, Game Stop, Glitter, Carlings och Guldfynd. Och om du är hungrig kan du även äta eller fika i den ikoniska Restaurang Kringlan. Du kan även kolla i Varuhuset Kringlans reklamblad för att få veta mer.

Hitta Varuhuset Kringlans rabatter och erbjudanden med Bonial

När du använder dig av Bonial gör du din shoppingtur enklare genom att få möjligheten att jämföra olika butikers utbud, erbjudanden och rabatter. Du kan använda dig av Bonial I din mobil eller i din webbläsare och på så sätt kunna jämföra olika kataloger och reklamblad sida vid sida för att få reda på till exempel när och var nästa rea är. Shoppa smartare med Bonial!

Mest sökta butiker i Varuhuset Kringlan

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP