Vi använder av oss cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa på Bonial, anser vi att du accepterar vår Sekretesspolicy.

Upplands Väsby

Erbjudanden och butiker i Väsby Centrum

Väsby Centrum kataloger

Born to run

Se katalog

Se katalog

Stadium

Born to run

Casual vibes

Se katalog

Se katalog

Stadium

Casual vibes

Förvaring

Se katalog

Se katalog

Clas Ohlson

Förvaring

Badrum & Bastu

Se katalog

Se katalog

Clas Ohlson

Badrum & Bastu

Se katalog

Se katalog

Lindex

Nyheter - Barn

Se katalog

Se katalog

H&M

Feel Casual, Look Stunning

Butiker i Väsby Centrum

Öppettider, adresser och telefonnummer till butikerna i Väsby Centrum

AdressDragonvägen 86, 194 70 Upplands Väsby


Öpettider

Vardagar: 10-19

Lördag: 10-18

Söndag: 11-18

Väsby Centrum

Väsby Centrum öppnade 1972 och idag finner vi ett brett urval av butiker, restauranger, caféer och serviceombud, så när du besöker gallerian så kan du enkelt ta hand om alla dina ärenden på en gång. Med över 80 butiker och matställen så finns det en hel del spännande produkter och varor som erbjuds i Väsby Centrum. Med sitt läge nära E4 samt goda förbindelser med pendeltåg och buss så är det lätt att ta sig dit. Vill du jämföra erbjudanden så kan du alltid titta i de kataloger och reklamblad som redan är inlästa.

Ett brett utbud av butiker med prisvärda erbjudanden i Väsby Centrum

Titta i katalogen för att se det breda utbudet av kampanjer och extra nedsatta priser på varor från butikerna så att du med några knapptryck kan samla inspiration inför ditt nästa besök. Med ett bra utbud av butiker så täcker gallerian de flesta shoppingbehov samtidigt som senaste kollektionerna butikerna emellan varierar mycket. Beroende på säsong och trend så finns det olika kampanjer, rea och lagerrensningar från butikerna så håll ett öga på katalogen efter billiga erbjudande från dina favoritbutiker, så att du inte missar ett tillfälle att fynda.

Få tillgång till ett större utbud och spara pengar när du shoppar med Bonial

Genom att konstant övervaka de aktuella kampanjer och erbjudanden som finns kan Bonial erbjuda dig som konsument att du enkelt skall kunna ta del av de allra bästa kampanjerna. Genom att skapa en större överblick på det breda utbudet samtidigt som ger dig en chans att tjäna pengar genom att göra smarta köp.

Mest sökta butiker i Väsby Centrum

Närmaste köpcentrum

Utvalda erbjudanden

Ladda ner appen gratis!

Med mer än 4.000.000 användare!

Mer erbjudande i vår gratis APP