Rabatter och butiker i Kristianstad

Erbjudanden i Kristianstad

2
dagar
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Fäladsgatan 1
291 59 Kristianstad

2
dagar
kvar
Instrument
LidlInstrument

Fäladsgatan 1
291 59 Kristianstad

2
dagar
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Fäladsgatan 1
291 59 Kristianstad

2
dagar
kvar
Veckans Klipp V.49
LidlVeckans Klipp V.49

Fäladsgatan 1
291 59 Kristianstad

2
dagar
kvar
Julmode
LidlJulmode

Fäladsgatan 1
291 59 Kristianstad

Butiker i Kristianstad

Populära produkter

Handla i Kristianstad

Kataloger och erbjudanden från Kristianstad

Kristianstad: shopping och butiker

När du besöker Kristianstad får du ta del av shopping, mat, upplevelser och kultur som finns inom promenadavstånd. Du kan besöka över 200 butiker som erbjuder något för alla, från den lilla, personliga butiken med ett ovanligt utbud, till de större kedjorna som säljer det du är van vid. Du kan även besöka något av stadens många caféer eller restauranger för att äta en bit mat eller dricka. För att handla i butiker som Dressman, Gerdas Te Och Kaffehandel eller Stadium kan du besöka den nybyggda gallerian Galleria Boulevard som ligger centralt placerad i Kristianstad och erbjuder bra service och kvalitets shopping.

Friluftsliv i Kristianstad

I Kristianstad är dina möjligheter att uppleva friluftsliv många, och möjligheten att hitta ett smultronställe i naturen är stor. Det finns flera alternativ för dig om du vill till ta en båttur och ge dig ut på sjön, och du kan även paddla kanot, då det finns många kanotleder i ett av Sveriges finaste och bäst planerade sjösystem. Om du föredrar torra land finns alternativet att ge dig ut och springa eller promenera på motionsspår. I Kristianstad finns sju olika motionsspår och två sträckor av Skåneleden går genom Kristianstad. Ta en utflykt i Kristianstads fina natur och utforska den själv under ditt besök.

Kultur i Kristianstad

Gå på evenemang som konserter eller föreställningar i Kristianstads Konserthus, eller besök någon av Kristianstads vackra kyrkor, som Den Heliga Treenighetskyrkan. Du kan också besöka Kristianstads stadspark – Tivoliparken, som har anor från tidigt 1800- tal, där du kan se sällsynta trädarter och uppleva konserter och teaterföreställningar.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer