Rabatter och butiker i Kristinehamn

Erbjudanden i Kristinehamn

1
dag
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Östra Infarten 19
654 61 Karlstad

1
dag
kvar
Instrument
LidlInstrument

Östra Infarten 19
654 61 Karlstad

1
dag
kvar
Barnkläder
LidlBarnkläder

Östra Infarten 19
654 61 Karlstad

1
dag
kvar
Pyssel
LidlPyssel

Hamnvägen 4
681 30 Kristinehamn

1
dag
kvar
Instrument
LidlInstrument

Hamnvägen 4
681 30 Kristinehamn

Butiker i Kristinehamn

Populära produkter

Handla i Kristinehamn

Kataloger och erbjudanden från Kristinehamn

Kristinehamn: shopping och butiker

Sol, Bad och shopping i Kristinehamn.

Det finns mycket att njuta av som besökare i Kristinehamn, här hittar du bland annat an utav Norra Vänerns vackraste skärgårdar med bad och naturreservat. Inne i stadens centrum inner du kullerstensgator och möjlighet till shopping. Här hittar du både små lokala butiker och butiker från de stora varuhusen så som Lindex, Klockmaster, team Sportia och Lidl. Runt om i staden hittar du även en massa mysiga restauranger och caféer som du kan besöka är magen kurrar och benen börjat bli trötta.

Är du sugen på att fortsätta kvällen efter shoppingen, kanske till och med ända in på småtimmarna, är Harry’s stället att gå till. Här hittar du både en god matbit att avnjuta i goda vänner sällskap och dans för den som gillar det.

Konst från självaste Picasso - i Kristinehamn.

Kristinehamn har ett rikt kulturliv och här finns mycket för den konstintresserade. I Kristinehamns konstmuseum kan du bland annat se modern och samtida konst från både nationella och internationella konstnärer liknande utställningar som ofta visas i storstäderna. Det finns även en avdelning i museet som visar lokal konst från närområdet.

En utav de mest besökta platserna i Kristinehamn är dock skulpturen Jacqueline som självaste Picasso har skapat. En 15 meter hög skulptur som står som ett landmärke längst ut på en udde i Vänern.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer