Rabatter och butiker i Kungälv

Erbjudanden i Kungälv

3
dagar
kvar
Veckans Klipp V.50
LidlVeckans Klipp V.50

Rödklövergatan 4
449 32 Nödinge

3
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Rödklövergatan 4
449 32 Nödinge

3
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Rödklövergatan 4
449 32 Nödinge

3
dagar
kvar
Julklappstips
LidlJulklappstips

Rödklövergatan 4
449 32 Nödinge

3
dagar
kvar
Mjuka klappar
LidlMjuka klappar

Rödklövergatan 4
449 32 Nödinge

Butiker i Kungälv

Populära produkter

Handla i Kungälv

Kataloger och erbjudanden från Kungälv

Kungälv: shopping och butiker

Spännande historia i Kungsälv

Kungälv är staden med det lantliga lugnet bara en kvarts resa från Göteborg. Åk till storstaden för pulsen och shopping och besök Kungälv för den mysiga stadskärnan, de många vandringslederna och den orörda naturen. Här kan du ta del av spännande Sekelskiftsdagar i augusti och besöka de historiska sevärdheterna, som fästningen Bohus, hembygdsgården och kyrkor. Ta chansen och lär dig om Sveriges historia när du turistar i Kungälv! Kungälv erbjuder också handel i form av hantverk i de många små butikerna. Passa på och köpa personliga presenter som du inte hittar någon annanstans.

Kungälvs mysiga centrum erbjuder lugn och ro

Endast 15 minuters resa från Göteborg, ligger den mysiga småstaden Kungälv. Det är en lugn idyll där du kan njuta av vacker och orörd natur, samtidigt som storstaden ligger nära. Kontrasterna är stora och besöker du Kungälv har du chans att få både storstadspuls och lantligt lugn! Shoppa i storstaden och återvänd till Kungälv för att i lugn och ro strosa längs kullerstensgatorna och njut av blommorna i Bergfeldtska trädgården vid Västra gatan. Det är en av stadens äldre delar som är av riksintresse för dess kulturella värde.

Upptäck orörd natur i Kungälv

Kungälv är staden som välkomnar dig till Bohuslän, ett av Sveriges vackraste landskap. Med genuina skogar och vattendrag, är det en perfekt plats för att fiska, vandra och upptäcka naturen på egen hand. Här erbjuds du också leder för cykel och vandring om du föredrar det, som leder till utsiktsplatser och reservat för skogens vilda djur.

Bohus fästning i Kungälv

Gillar du kultur är Kungälv ett uppskattat resmål. Här finns inte bara historiska sevärdheter utan också ett aktivt kulturliv. Besök hembygdsgårdar och kyrkor och lär mer om forntiden, och missa inte Bohus fästning. Här kan du gå en guidad tur eller upptäcka fästningen på egen hand. Oavsett är du garanterad en oförglömlig upplevelse som kastar dig tillbaka i Sveriges historia! Fortsätt senare till nutida kultur på Kulturhuset Mimers Hus. I Kungälv kan du också besöka gallerier och hantverksbodar. Passa på att köpa handgjorda presenter i de unika butikerna! Besöker du Kungälv under Sekelskiftsdagarna får du känna stadens puls i dåtid. I augusti anordnas festivalen i Marstrand dit publik vallfärdar med både bil och båt för att uppleva staden under sent 1800-tal.

Erbjudanden i grannstaden
Populära städer